Ja rozumiem co czytam, jestem tylko ciekaw czy Ty rozumiesz co piszesz.
Czasami ;]
niespam napisał/a:
Dlaczego więc w swoim bilansie nie uwzględniasz faktu, że Rosja się będzie przyłączać do OECB? Uważasz, że jest to obojętne dla Polski?
Przecież napisałem, że po wypowiedzi Tuska straciliśmy kartę przetargową. Co się stanie dla Polski, jak Rosja przyłączy się do OECB, tego nie wiem, nie posiadam odpowiedniej wiedzy.
_________________ Nie biję idiotek! Za to przepraszam.
Nie nadążam za Tobą ;P Przed Tuskiem byliśmy na -2:
bro napisał/a:
Byliśmy na -2.
Przed zniesieniem embarga na rośliny podsumowałeś na -3.
bro napisał/a:
. Tylko po tej całej sprawie na razie jesteśmy na -3.
A teraz po zniesieniu embarga na rośliny jesteśmy na -1?
Moje podsumowanie jest takie: jest tak jak miało być. Jest to mniej więcej to, o co chodziło poprzedniemu rządowi, gdy wetował rozmowy UE-Rosja (nie pamiętam czy blokowanie rozmów z OECD było w pakiecie, czy to jakaś inna sprawa).
Nie nadążam za Tobą ;P Przed Tuskiem byliśmy na -2:
Masz mnie! Źle spojrzałem, jesteśmy na -2
niespam napisał/a:
Moje podsumowanie jest takie: jest tak jak miało być. Jest to mniej więcej to, o co chodziło poprzedniemu rządowi, gdy wetował rozmowy UE-Rosja (nie pamiętam czy blokowanie rozmów z OECD było w pakiecie, czy to jakaś inna sprawa).
Z tym się nie zgodzę. Poprzedni rząd chciał doprowadzić do zniesienia embarga przez wetowanie UE-Rosja. Blokowanie rozmów z OECD nie było w ogóle poruszane.
Ale teraz się będzie starać o przyjęcie do OECD czyli musi chociaż udawać państwo zachowujące standardy demokratyczne i wolnego rynku. Nie możesz tego pomijać.
bro napisał/a:
Masz mnie! Źle spojrzałem, jesteśmy na -2
Czyli wracamy do tego z czym się na początku nie zgodziłeś, rząd nic nie zrobił ;P
bro napisał/a:
Z tym się nie zgodzę. Poprzedni rząd chciał doprowadzić do zniesienia embarga przez wetowanie UE-Rosja. Blokowanie rozmów z OECD nie było w ogóle poruszane.
Przecież napisałem mniej więcej, bo nie wiem jak z tym OECD było
Ale teraz się będzie starać o przyjęcie do OECD czyli musi chociaż udawać państwo zachowujące standardy demokratyczne i wolnego rynku. Nie możesz tego pomijać.
Jak się zaczną starać i będzie to miało pozytywny/negatywny skutek dla nas to nie będę pomijał.
niespam napisał/a:
Czyli wracamy do tego z czym się na początku nie zgodziłeś, rząd nic nie zrobił ;P
Tak, dzisiaj można już to napisać, kiedy powstał ten temat : nie.
niespam napisał/a:
Przecież napisałem mniej więcej, bo nie wiem jak z tym OECD było
No przecie się nie czepiam, tylko wyjaśniam. Jakie przeczulone to wszystko na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum