Wysłany: 2008-03-01, 18:34
Polecający: Pan Krzysztof Szatan
aska28 napisał/a:
aki jest dobry antywirus który nie wyje bez powodu jak avast?
... Avast nie wyje tylko informuje Cię o znalezieniu zakażonego pliku,który w przyszłości(rozmnożony) mógłby zniszczyć Twój sprzęt. Antywirus,który tego nie robi wymaga własnoręcznego skanowania co parę dni...
nod 32 i nod 32 ponad wszystkie -niezawodny od 3lat -u mnie, zalety-po polsku ,nie zamula pc , można kombinowac hmmm często w prasie p[ełne wersje teraz 90 dni
_________________ sorry-czy ja tu byłem z pieskiem czy bez?
wedłu mnie najlepszy jest Kaspersky internet Security , odkąd go mam wszystko z komputerem jest dobrze , wcześniej , mając Avasta miałam na kompie ponad 1000 wirusów , których ten program wogóle nie usuwał , jedynie informował , że są . Także polecam Kasperskyego ! Pozdro
Ja przez ostatni rok miałem raptem 2, może 3, które Avast bez problemu usunął. Jak dotąd sprawował się dobrze, nie sprawiał żadnych problemów. Dlatego mogę go innym polecić.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie ma antywirusa doskonałego, i każdy zostawia sporo śmieci... Dlatego komputer nigdy nie będzie w pełni bezpieczny... Chyba, że przeskoczycie na macintosha, na którego nie ma wirusów...
Taak, powodzenia, pozostań w błogiej nieświadomości
Polecam wszystkim AVG.
Legalny i bezpłatny dla użytkowników domowych
Szybki, aktualizacje codzien online. Dobra heurystyka.
Ostatnio przejechałem się na antywirusie Kaspersky z tego względu, że nie wykrywał wszystkich wirusów. Po zainstalowaniu Eset smarta i po przeskanowaniu wszystkich partycji znalazłem 6 trojanów. Uważam, że Eset smart jest najlepszym obecnie antywirusem.
[ Dodano: 2008-06-28, 08:52 ]
Hellblade napisał/a:
Najlepsze programy antywirusowe w Polsce i na świecie.
Według testów internautów z jednej szkoły wyższej w Wielkiej Brytanii.
1. ESET NOD32
2. Kaspersky
3. Norton Antywirus
4. G DATA
....
14. Panda Internet Security
Niektórzy mają podzielne zdanie na temat jakości dwóch górujących programów, lecz ja popieram w 100% dominację NOD'a 32.
=]
Absolutnie zgadzam się z tym sondażem. ESET NOD32 górą.
Ostatnio przejechałem się na antywirusie Kaspersky
dokładnie miałem to samo. Kaspersky działa wtedy kiedy komputer jest niezagrozony, jak juz pojawi sie zagrozenie to jest lipa... osobiscie polecam ESET NOD32 od kiedy go mam mój komp jest czysty
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum