wedłu mnie najlepszy jest Kaspersky internet Security , odkąd go mam wszystko z komputerem jest dobrze , wcześniej , mając Avasta miałam na kompie ponad 1000 wirusów , których ten program wogóle nie usuwał , jedynie informował , że są . Także polecam Kasperskyego ! Pozdro
Do czasu. Pozniej zmienisz zdanie i zainstalujesz sobie Eset smarta Pozdrawiam
Widzę, że raczej dominują tu jedne i te same antyviry. Niemniej, może ktoś z użytkowników ma jakieś doświadczenia z Avira Antivir? Słyszał ktoś coś? Warto, nie warto?
Bo właśnie zestaw avira antivir + online armor + spyware terminator polecił mi ktoś. Kaspersky sprawuje się dobrze, owszem, ale blokuje pewne programy, co zaczyna mi działać na nerwy. Ale zanim wypróbuję, to chciałam zdobyć opinię jeszcze kogoś, kto korzystał z takiego zestawu lub podobnego.
Sol, w szkole mielismy ten pakiet, ale zaczoł wyczyniac cuda, wykrył jakis mały błąd i juz krzyczał, ze to wirus. jak chcesz się męczyc to instaluj go. Jak dla mnie antywir powiniem chodzic gdzies cichutko w tle(tak jak nod) i robic swoje, a nie wołac jesc co chwile jak niektóre wynalazki.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
A ja używam Linuxa i odpukać mam spokój z wirusami
jaaaasne;] zeby nie czasem;] zaden OS nie ma spokoju z wirusami, myślisz, ze jak masz Linux'a to jesteś bezpieczny bo niby nie robią na niego wirusów? Mylisz sie, na pingwina jest sporo wirusów. Lepiej zainstaluj jakiś skaner i przeskanuj cały system.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
A ja używam Linuxa i odpukać mam spokój z wirusami
jaaaasne;] zeby nie czasem;] zaden OS nie ma spokoju z wirusami, myślisz, ze jak masz Linux'a to jesteś bezpieczny bo niby nie robią na niego wirusów? Mylisz sie, na pingwina jest sporo wirusów. Lepiej zainstaluj jakiś skaner i przeskanuj cały system.
skąd wiesz co ja myślę?? napewo jestem bardziej bezpieczny niż gdybym miał Windowsa.
Zaktualizowany system + dobrze skonfigurowany firewall to 99% bezpieczenstwa
Poza tym Win jeśli ma wszystkie poprawki zainstalowane oraz zaporę sieciową włączoną również jest stosunkowo bezpieczny nawet bez antywirusa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum