jaki jest dobry antywirus który nie wyje bez powodu jak avast?Najlepiej PL,czy Panda jest dobrym antywirusem?Jak usunąć w całości antywira-podobno są problemy.
avast z wyłączonym dźwiękiem, poza tym pierwsze czytam, by avast wył bez powodu;
może też być avg
_________________ To jest mój podpis, mam do niego prawo i nie będę na ten temat dyskutować, bo mam prawo do własnego podpisu, tak, jak Ty masz prawo do swojego
jaki jest dobry antywirus który nie wyje bez powodu jak avast?\.
Ja używam ArcaMicroScanPro według mnie jest on najlepszym antywirusem . Reszta programów antywirusowych jakich urzywałem takie jak avast, panda i inne tym podobne to dobrze wyszukują wirusy ale za to ich nie usuwają a jak już prubują wyleczyć ci kompa to się komputer zawiesza a po zrestartowaniu nie chce wczytać windowsa !!! Więc polecam ArcaMicroScanPro ten program kasuje całkowicie wirusy po ich znależieniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum