• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

oktawa 

Wysłany: 2006-12-18, 19:43   archiwum gg

hmm............. chcialbym sie dowiedziec czy mozna skopiowac jakims programem albo czyms archiwum gg z jednego komputera na drugi ? mam nr i all dane na swoim kompie ale potrzebuje pewne informacje ktore sa zapisane na drugim jak wiecie mniej wiecej o co chodzi to z łaski swojej mozecie mi pomoc :hyhy:

btw.nie proboje sie bawic w zadnego hakera poprostu mam pewne wazne info na innym kompie do ktorego narazie nie moge sie dostac :P

Zombwbij  

Wysłany: 2006-12-18, 19:53   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

Czy Ty chcesz skopiować archiwum przez GG (bez dostępu do zasobów tego kompa)?

Co do przenoszenia archiwum, to jest ono zapisane w pliku: ...\Gadu-Gadu\users\jakiś_user\archives.dat

Wątpię czy można to skopiować bez bezpośredniego dostępu.

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

oktawa 

Wysłany: 2006-12-18, 20:13   

Cytat:
Czy Ty chcesz skopiować archiwum przez GG (bez dostępu do zasobów tego kompa)?

tak

grit  

Wysłany: 2006-12-18, 20:21   

Nawet jak ktoś bedzie wiedział, jak to się robi, to Ci pewnie nie powie.. I chyba dobrze, bo skoro masz ważne "info" na innym kompie, to pewnie wystarczy poprosić właściciela tego innego ompa. Bo przecież to Twoje "info", czemu miałby Ci go nie przekazać.. :looka:

VampirE  

Wysłany: 2006-12-19, 13:37   

Bez udostepnienia katalogu usera na tamtym kompie nie mopzesz w zaden sposub pobrac tych danych. Jesli te kompy byly by polonczone w siec LAN, to wystarczy udoistepnic katalog, ale do tego tez trzeba bezposredniego dostepu.

Wniosek : nieda sie tego pobrac.

oktawa 

Wysłany: 2007-01-04, 17:04   

witam to znowu ja :P troche czasu minelo od mojej ostatniej wizyty ale nie o to chodzi................ zrobilem tak jak mowil zombwbij tylko jak otwieram ten plik notatnikiem albo wordem to za miast normalnego tekstu wyskakuje takie cos:
ŽţţFYGÜćx ú& FYG
‹äĢéǮËËNYGú& NYG Ä™™_YGÜćx ú& _YG ˆá„÷Ť­ÎˇˇgYGÜćx ú& gYG0 ’ý‡â‘ë˦Ďď€ä€á‚˘Ń¦ÉŁĆć”ń‚ű۵Ôô–ú›ř“łŢżŘ±ŇňźęĘń••mYGÜćx ú& mYG ‹äĩƼŮůƒâű•đЪīܩ‰îśýžžtYGú& tYG Śď†ç€ ÓĽŢ·Ňň±âƒ±őőtYGú& tYG Ä™™xYGú&

to tylko fragmen , KTOS WIE JAK MOZNA TO ROZSZYFROWAC ? :hyhy:

darkrol  

Wysłany: 2007-01-04, 23:58   

czyżbyś otworzył/a ten plik archive.dat notatnikiem???? jesli tak to nie dobrze... zrób najpierw kopie swojego pliku archive.dat, nastepnie skopiuj sobie ten plik archive.dat (chodzi o ten który otwierany był przez ciebie za pomoca notatnika)do c:\program files\Gadu-Gadu\users\nazwa_uzytkownika\ i w ten sposób poprzez zalogowanie sie na swój profil gg bedzie dostep do tego archiwum...
jak bedziesz chciał wrócic do swojego poprzedniego archiwum to poprostu kasujesz ten plik archive.dat i wklejasz ten którego wczesniej zrobiłes kopie

koles 

Wysłany: 2007-01-06, 16:41   

Możesz zapisać rozmowę np. do pliku *.txt i zgraj sobie na dyskietkę albo wyślij mailem

Fantasmagoria  

Wysłany: 2007-01-06, 19:43   

hm, jeśli miales dostep caly czas do tamtego kompa to wystarczylo zapisac rozmowy w pliku [jest taka opcja w archivum gg, automatycznie formatuje Ci sie wlasnie do .txt] i potem właśnie zrzucasz na dyskietke/wysyłasz @ . . . w sumie chyba nie do końca zrozumiałąm/zauważyałam problem :D :D :D
Fiodor Dostojewski

Odpowiedz do tematu