hmm............. chcialbym sie dowiedziec czy mozna skopiowac jakims programem albo czyms archiwum gg z jednego komputera na drugi ? mam nr i all dane na swoim kompie ale potrzebuje pewne informacje ktore sa zapisane na drugim jak wiecie mniej wiecej o co chodzi to z łaski swojej mozecie mi pomoc
btw.nie proboje sie bawic w zadnego hakera poprostu mam pewne wazne info na innym kompie do ktorego narazie nie moge sie dostac
Nawet jak ktoś bedzie wiedział, jak to się robi, to Ci pewnie nie powie.. I chyba dobrze, bo skoro masz ważne "info" na innym kompie, to pewnie wystarczy poprosić właściciela tego innego ompa. Bo przecież to Twoje "info", czemu miałby Ci go nie przekazać..
Bez udostepnienia katalogu usera na tamtym kompie nie mopzesz w zaden sposub pobrac tych danych. Jesli te kompy byly by polonczone w siec LAN, to wystarczy udoistepnic katalog, ale do tego tez trzeba bezposredniego dostepu.
Wysłany: 2007-01-04, 23:58
czyżbyś otworzył/a ten plik archive.dat notatnikiem???? jesli tak to nie dobrze... zrób najpierw kopie swojego pliku archive.dat, nastepnie skopiuj sobie ten plik archive.dat (chodzi o ten który otwierany był przez ciebie za pomoca notatnika)do c:\program files\Gadu-Gadu\users\nazwa_uzytkownika\ i w ten sposób poprzez zalogowanie sie na swój profil gg bedzie dostep do tego archiwum...
jak bedziesz chciał wrócic do swojego poprzedniego archiwum to poprostu kasujesz ten plik archive.dat i wklejasz ten którego wczesniej zrobiłes kopie
_________________ zdobyć świata szczyt.....POLSKA!!!!!
Wysłany: 2007-01-06, 19:43
hm, jeśli miales dostep caly czas do tamtego kompa to wystarczylo zapisac rozmowy w pliku [jest taka opcja w archivum gg, automatycznie formatuje Ci sie wlasnie do .txt] i potem właśnie zrzucasz na dyskietke/wysyłasz @ . . . w sumie chyba nie do końca zrozumiałąm/zauważyałam problem
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum