Wysłany: 2005-12-20, 20:19 Awarie,pytania itd, itp Polecający: baba jaga ;P
Poniewaz moj komputer czesto swiruje, a wlasciwie nie on, a Windows /tak dla odmiany windows swiruje /, a ze jestem kobieta bylo nie bylo. To postanowilam zalozyc takowy temat gdzie uprzejmi panowie beda mi ladnie tlumaczyc co zepsulam i jak to naprawic ^^ no i oczywiscie nie tylko mi mam nadzieje oO :lol:
to mi teraz ladnie powiedzcie co to jest Jgl_Rt oprocz tego ze folder i znajdowal sie kiedys na dysku C: , caly czas go znajduje w koszu ... i wywalam a nawet nie wiem co to oO ...
Zabotuj płytę (jeżeli pokaże się komunikat „Naciśnij dowolny klawisz aby uruchomić CD” naciśnij „Enter”)
Enter
F8
ESC
D - aby usuną partycje ze starym Windows’em
Enter - potwierdzenie
L
C
Enter – aby potwierdzić wielkość partycji
Enter – aby zainstalować Windows
Enter + opcja „Formatuj partycje stosując system plików NTFS)
Nie naciskaj nic póki nie pojawi się niebieski Ekran instalacyjny
Dalej
Węszysz Nazwę; Np: Nowak Naciśnij Dalej
Dalej
Wpisz Klucz produktu
Enter
Dalej
Dalej
Po pewnym czasie (w zależności od komputera) załaduje się konsola, Windows XP
Dalej
Wyłącz aktualizacje, jeżeli nie chcesz by komputer łączył się z serwerem Microsoft i pobierał łatki systemowe.
Dalej
Wpisz nazwę profilu (tylko jedna, resztę utworzysz sobie w Panelu Sterowania)
Dalej
Dalej
Jeżeli Komputer wykryje połączenie z Internetem
Wybierz rodzaj połączenia (najczęściej jest to Domowe)
Dalej
Wpisz IP, Maskę Pamięci, Bramkę Domyślną oraz adresy DNS
Dalej
I masz już swojego Win XP zainstalowanego
MIŁEJ ZABAWY Z INSTALOWANIEM STEROWNIKÓW I INNYCH PROGRAMOW
Wszelkie prawa do testu tego dokumentu posiada jedynie Star
Jeżeli masz, jaki problem to napisz gg.3700174 aqq. 2399369, e-mali star_85@o2.pl lub zadzwoń 504180969
witam. mam pytanie. czy ktos z was moglby mi powiedziec czy leki psychotropowe maja cos wspolnego z jazda konna?od pol roku zazywam leki antydepresyjne-andepin i przeciwlekowe-alprox(doraznie i w malych dawkach). jezdze konno i czesto spadam. niektorzy mowia ze to przez te leki. czy to mozliwe zeby moja koncentracja byla do tego stopnia obnizona ze nie potrafie szybko zareagowac?nie wiem co robic bo bardzo kocham ten sport i daje mi to duzo szczescia...pomocy
Sciagnij program Easy Cleaner, jest po polsku, tam sa wszystkie potrzebne opcje. Sam korzystam z tego programu juz 2 lata i jestem zadowolony.
"z antivirusow to polecam AntiVir + Ad-Aware"
A ja polecam odrobine rozsadku, jak sie nie sciaga kazdej napotkanej aplikacji to zaden antyvir nie jest potrzebny. Nie mam AV, ale jestem ostrozny, nawet jak mi znajomi przesylaja jakies pliki to najpierw sprawdzam czy to nie vir.
"cze mam problem strasznie glosno chodzi mi komp,co jest tego przyczyna?"
Glosny wentylator, kup regulator obrotow, jak masz starego kompa to moze tez byc dysk.
"jeszcze jedno siedzi mi jakis syf w kompie pt."tradedoubler" nie mozna tego usunac w zaden sposob"
Wszystko mozna, trzeba tylko wiedziec jak.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum