Wysłany: 2007-08-07, 18:16 błąd przy włączaniu pomocy Polecający: na googlach zobaczyłem info
mam problem przy włączaniu kompa coś się ładuje i wyskakuje błąd i pisze że nie można uruchomić windowsa bo nie można odnaleźć jakiegoś pliku i trzeba przeinstalować windowsa z oryginalnej płyty ale ja jej nie posiadam więc czy istnieje inne rozwiązanie?
Wysłany: 2007-08-08, 14:13
dotunig11, możesz także zreperowć system przez biosa.
_________________ Fan Star Wars, PSP, Manchesteru United, Funku, Bluesa, Jazzu, Piłki nożnej, Indiany Jonesa, Dragon Balla, Pianina i Fletu poprzecznego
TAAA!? JAK? Przetaktować proc albo timingi Ramu? Jak się nie znasz, to siedź cicho.
Można to zrobić przy pomocy konsoli odzyskiwania
http://support.microsoft.com/kb/307654/pl
o ile wcześniej ją zainstalowałeś. Spróbuj walnąć reset gdy winda się ładuje i odpalić kompa w trybie awaryjnym. W domyślnych ustawieniach są punkty przywracania systemu co jakiś czas. Poszukaj tej opcji w aplecie "System"
_________________ "Heave ho, thieves and beggars, never say we die. Some men have died and some are alive..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum