3400 zł jakies 7 lat temu, teraz bylby warty moze ze 100 zł o ile ktos by go kupil. Jesli chodzi o moj obecny sprzet to nie jestem w stanie policzyc bo nie kupilem go w calosci.
ja za swoj pierwszy ktory teraz maja siorki jezeli chodzi o PC dalam 5200 zl. jakies 9 lat temu (to bylo cacuszko)
2,5 roku temu kupilam nowke i dalam za nia 2500 ale miala juz wszystko co sie tylko pojawilo nawet najnowsza karte tv ^^
koles
W jakim celu ma slozyc ten temat ?
Czemu ty nic na ten temat nie napisales ?
Wysłany: 2006-09-06, 19:11
chm a muj kom mnie kosztował jerzeli sie niemyle to jakieś 2000 ale była zniego maszyna.
A teras co mam to niewiem bo kupowałem czenści i dokładnie to niewiem ale troche kasy wpakowałem w tego kompa ale i tak musze go jeszcze zmodernizowaci
Star a ty czego sie czepiasz go, ciebie nikt niekomentuie a jak chce to niech sobie stawia takie posty przeciesz moderem niejesteś a czy to zostanie czy nie to jusz oni otym zadyceduiom
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum