witam. Mam pytanko związane z internetem i dowcipami. Chciałbym się dowiedzieć czy można komuś zrobić dowcip w formie błędu. Czyli wysyłam komuś komendę a u niego pojawia się błąd że np ,,jak nie wyłączy komptera w ciągu 30 sekund to mu się coś stanie ze sprzętem '' ??
Możesz mu podesłac trojana tylko niewiem jakie teraz działaja kiedys bawiłem się caffeini 1.1 ale juz antyviry wykrywaja chyba ze ktos nie ma to polecam ;P
Na początku musiałem wyłączyć firewall, by w ogóle móc wejść na tą stronkę
Później by z niej wyjść, wystarczyło przełączyć się na pierwszy desktop, gdzie mam odpalone coś w stylu menadżera zadań z windy i zakończyć proces firefoxa
Kiedyś, za czasów LANu osiedlowego, podrzucałem kumplom Prosiaki.
A co do tych stronek typu irytujące klikadło, to jest sobie jakaśtam komenda w HTML wypluwająca takie okienko. Trzeba ją tylko skopiować bzdurylion razy i do każdej komendy dopisać jakąś treść okienka
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
A co do tych stronek typu irytujące klikadło, to jest sobie jakaśtam komenda w HTML wypluwająca takie okienko. Trzeba ją tylko skopiować bzdurylion razy i do każdej komendy dopisać jakąś treść okienka
tą komendę łatwo jest znaleźć w googlach, sama kiedyś coś takiego robiłam
wpiszcie "skrypty na bloga" tam to się pokaże, lub www.webmaster.helion.pl tam tez powinno być...
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
Wysłany: 2008-06-01, 17:26
Karczoch napisał/a:
Kamixa napisał/a:
Ja tego nie napisałem xD
chyba sie pobawię w robienie tego może być fajnie jak coś rozkminie to wam podeśle xD
_________________ Tyle razy płakałam lecz żadna z łez nie nauczyła mnie jak silna być....:(
html odpada:D lepiej kombinowac cos w javie:), a jesli chodzi o kawał to mozesz przeprowadzic atak DoS fajnie po tym internet zamula, albo tez są takie booty na gg co wysyłają same wiadomosci
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum