Są programy, które monitorują cały czas co zostało w klawiature wpisane, robią co jakiś czas screen ekranu.
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Mozna sprawdzić historię. Ale po co bawić sie w szpiegów? Nie lepiej pogadać z dzieckiem o internecie? Zapytac, co je interesuje w sieci, jakich informacji tam szuka?
Wysłany: 2006-10-03, 17:32
Polecający: Dzięki sobie :)
Historię można przecież skasować
To samo jeśli dane hasło, które dziecko wprowadza zapisze się w wyszukiwarce mozilli.
Myślę że autor boryka się chyba z problemem wchodzenia na erotyczne serwisy jego dziecka, bo niby co złego dziecko mogłoby robić w sieci...być na czacie...erotyczym , albo planować samobójstwo.
Więc nie wiem czy rodzic nie byłby trochę zszokowany słysząc: No wiesz mamo ja chcę sobie gołe babki pooglądać i jakieś filmiki.
Najlepiej by dziecko nie było głupie i nie wchodziło bo co za kretyn wchodzi na strony erotyczne
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum