Widać coś można. Podałeś nam taaaak wiele szczegółów, że już wiemy co jest nie tak i dlaczego nie chce się emule połączyć z internetem. Ale nie powiemy Ci ;>
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
A co Ty sobie wyobrażasz, że teraz zrobimy Ci listę 10 tysięcy różnych możliwych powodów dlaczego Ci nie działa? Mamy rozpisać wszystkie możliwości, bo Tobie jedyne co przyjdzie do głowy to od razy pytać na forum, zamiast poszukać w internecie u wujka google??
zainstaluj najnowszego osla
upewnij sie ze firewall nie blokuje mula
uaktualnij liste serwerow
napisz chociaz czy laczy ci sie z kad
ja mialem nie raz problemy typu takiego ze laczyl mi sie z kad, a z ed2k juz nie chcial. i to na win xp.
btw.
naucz sie ze podaniechociazby garstki info. o wersji programu, czy ustawieniach zabezpieczen w takich sytuacjach >naprawde< pomaga.
oczekujesz pomocy, wiec postaraj sie dostarczyc jak najwiecej informacji tym do ktoych sie o nia zwracasz.
Ależ, znam co najmniej kilka powodów, dla których może nie działać. Nie mam po prostu zamiaru wypisywaniu wszystkich ich, bo by to za dużo czasu zabrało. Skoro Tobie się nie chce najpierw sprawdzić w google, to dlaczego ma się komuś chcieć pisać Tobie?
pastuch napisał/a:
to sie zamknij
pastuch napisał/a:
zeby takie głąby
Uważaj sobie ze słownictwem.
pastuch napisał/a:
POTO
po to
pastuch napisał/a:
ZEB
żeby
pastuch napisał/a:
A TY BRO JESTES NA TYM FORUM TYLKO POTO ZEB ZWRACAC KAZDEMU UWAGE A NIE POMAGAC W ROZWIAZYWANIU PROBLEMOW
Tak, masz rację, rozgryzłeś mnie
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Dziękuję wzruszyłem się niezmiernie. W tym miejscu chciałbym podziękować reżyserowi, który uczynił takim film, moim rodzicom, którzy mnie cały czas wspierają oraz Towarzystwu Czarnego Na Czerwonym Po Zielonym Jedzie!!
Prosze powrocic do tematu, autora prosze o podanie wiekszej ilosci szczegolow, typu "co jest podane jako powod braku polaczenia z internetem. I prosze nie flejmowac. Nastepne posty nie na temat beda kasowane, a ich autorzy beda dostawac warny// Kurczol
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
zrezygnuj z visty, połowa problemów mniej
Sprawdź firewalla, może emule jest blokowany, jeśli masz router, też powinieneś sprawdzić lub przekierować porty, pobierz aktualne serwery, sprawdź połączenie z internetem
Daj więcej szczegółów to może coś poradzimy
pastuch zrób tak:
- po pierwsze:
zmień program do ściągania bo o emule nie mamy co gadać.
Ja go miałem i coś z niego ściągnąć graniczyło z cudem.
Proponuje ci Aresa albo Bearshare.
Pamiętaj o usunięciu Emule bo inaczej programiki P2P będą sie nakładać co zmniejszy transfer.
- po drugie:
po drugie niewiem
ooooo!!! - ciesz sie szybkim transferem i tym co ściągniesz hehehe.
I tym że pozbędziesz się Emula. hehe
Emule nie polecam.
POZDRAWIAM
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
emule musi być dobrze skonfigurowany a to trzeba umieć
polecam lekture
http://komputery.katalogi..._:_-t12079.html
Prawdopodobnie łaczy ci sie z niedziałającym serwerem lub masz zablokowany jakiś port
lysy120 napisał/a:
po pierwsze:
zmień program do ściągania bo o emule nie mamy co gadać.
ten program jest bardzo dobry tyle ile jest tam rzeczy to sie filozofom nie śniło i żaden bearshare tego nie pobije tylko jest troche z nim zabawy a nie wpisujesz i ściągasz
Sabu napisał/a:
ten program jest bardzo dobry tyle ile jest tam rzeczy to sie filozofom nie śniło i żaden bearshare tego nie pobije tylko jest troche z nim zabawy a nie wpisujesz i ściągasz
Miałem kiedyś to gówno, napewno było dobrze skonfigurowane bo informatyk mi to robił przy zakładaniu neta. piosenkę z niego ściągnąć to był cud. w aresie 2 minuty albo krócej i mam. a film 2 godz. różnica ogromna. podobnie jest w bearshare.
i jeszcze jedno: nieważne ile znajdzie, ważne by znalazło... to co sie chce!
POZDRO
[ Dodano: 2007-12-11, 14:25 ]
Kto się ze mną zgadza niech napisze poniżej!!!
POZDRO
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum