Zastanawiam sie nad kupnem gameboya psp tego najnowszego. To Przenosne playstation jak sie nie mylę. Czy Ktos by mi doradzic co on w sobie ma?? jakie są cechy jakie są wady?? Pisac jak cos!!:D
Osobiście ci poradze PSP, czyli playstation... sporo możliwości rozbudowy fizycznej i softa, spora ilość gier, które pięknie się prezentują i wiele więcej...
Zastanawiam sie nad kupnem gameboya psp tego najnowszego.
Jak czytam takie teksty to szlag mnie trafia. Idź na grzyby, to będzie najlepsze wyjście. Albo kup sobie peceta pegazusa, tego najnowszego, z klawiaturą. Tragedia. Gameboy PSP, litości
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Zastanawiam sie nad kupnem gameboya psp tego najnowszego.
Jak czytam takie teksty to szlag mnie trafia. Idź na grzyby, to będzie najlepsze wyjście. Albo kup sobie peceta pegazusa, tego najnowszego, z klawiaturą. Tragedia. Gameboy PSP, litości
Precyzuje
PSP to nie jest Gameboy !
To tak jakbyś powiedział idę se kupie ferrari od fiata =] inteligentnie co nie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum