chcialem zainstalowac gtasa jak klikam na instal to wyskakuje komunikat : "There is not enugh space to instal these option. Please free up some disc space or nodify your selections." o co chodzi??
Wysłany: 2007-03-08, 18:26
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
chcialem zainstalowac gtasa jak klikam na instal to wyskakuje komunikat : "There is not enugh space to instal these option. Please free up some disc space or nodify your selections." o co chodzi??
chyba masz za malo miejsca na dysku, usun cos
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
Miejsca masz za mało, ewentualnie masz tandetnego pirata:) U mnie SA wyglądało bardzo marnie nawet na maksymalnych ustawieniach i to chyba też przez złej jakości kopię. Na ps2 wygląda o wiele lepiej, z kompa wyleciało po kilku dniach - straszna kaszana:/ Jeśli masz mozliwość grać w gta na jakiejś konsoli - nie graj na pc. Szkoda nerwów.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Nie ma czegos takiego jak 'tandetny pirat' , ew. moze byc wersja RIP ...
Don_Satanos napisał/a:
U mnie SA wyglądało bardzo marnie nawet na maksymalnych ustawieniach i to chyba też przez złej jakości kopię.
Bo tak napisali na PC ... kopia tu nic nie ma do rzeczy.
Don_Satanos napisał/a:
Na ps2 wygląda o wiele lepiej
Ciekawe, gralem w obie wersje i jestem odmiennego zdania.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
No niestety, ale wyglądało jakby zały czas było w 2D, jedynie efekty świetlne były takie jak trzeba. Wymagania były spełnione: 2,53ghz, 512MB ddr2, radeon x550 pci-e 256MB, więc powinno wyglądać znacznie lepiej, a wyglądało na paść. PC do gier to nieporozumienie, tyle dobrze, że są emu starych konsol do których inaczej nie miałbym dostępu:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Zmieniacie ten topic w off-topa. Lepiej udzielcie porządnej rady chłopakowi ... Myślę (bo tak się też stać może) że jezeli masz wystarczająco dużo miejsca na dysku a i tak pisze że masz zamało( zdarza się) niema innego rozwiązania jak nie format danego dysku lub wszystkich ewentualnie samego c jesli jestes newbie i niepodzieliłeś na partycje. Jeżeli byś tak miał to trojan... Nic tu niepomorze jedynie format , or dobry antivir i spyware może ci się uda... Jak nie zrub formata (Jeśli masz podzielone na partycje wystarczy zrobić formata sanego dysku systemowego)
dawidek133 napisał/a:
:hyhy: chcialem zainstalowac gtasa jak klikam na instal to wyskakuje komunikat : "There is not enugh space to instal these option. Please free up some disc space or nodify your selections." o co chodzi??
Chciałem jeszcze dodać że tak dużo emotków jest niepotrzene... Chcesz dostać warna?
_________________ Życie jest jedno więc się zbyt nienararzaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum