Polecam Canona, mam model Prixma IP 3000 u siebie i działa bezbłędnie.
Znam tych co mają 210 MP i jedynie narzekają na 1 zbiornik z kolorowymi tuszami.
Znam tych co mają 210 MP i jedynie narzekają na 1 zbiornik z kolorowymi tuszami.
kazdy poleca co inengo, bo kazdy ma inne wymagania i oczekiwania w stosunku do drukarki, bo to zeby drukowala i sie przy tym nie rozpadlo, to jeszcze za malo, trzeba sobie odpowiedziec na pytnie ile kosztuje wydruk, ile kosztuje eksploatacja, jakiej jakosci jest wydruk. a widze, ze wszyscy tylko pisza w sposob nastepujacy "wez to i to, dziala o dwoch lat bez zarzutu" i rozumiem, ze od dwoch lat po prostu sie nie rozpadla?
kazdy poleca co inengo, bo kazdy ma inne wymagania i oczekiwania w stosunku do drukarki, bo to zeby drukowala i sie przy tym nie rozpadlo, to jeszcze za malo, trzeba sobie odpowiedziec na pytnie ile kosztuje wydruk, ile kosztuje eksploatacja, jakiej jakosci jest wydruk. a widze, ze wszyscy tylko pisza w sposob nastepujacy "wez to i to, dziala o dwoch lat bez zarzutu" i rozumiem, ze od dwoch lat po prostu sie nie rozpadla?
co do kosztu wydruku jednej kartki to ceny oczywiscie sa uzalenione od tego jaki to model drukarki bo jak wiadomo ceny tonerów sa tez rózne.Inne dla kolorowych inne dla czarnych.O jaki model najbardziej Tobie chodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum