Wysłany: 2007-12-31, 14:43 ikony sytemu windows Polecający: kumpel
witam
wie ktoś może co należy zrobić by podmienić wszystkie ikony systemu windows bez używania żadnych programów?? Może gdzieś je wkleić albo co?? Ściągnąłem paczkę ikonek z visty do xp ale niewiem jak je podmienić. Podmieniłem tylko te co można ręcznie tzn. moj komputer, moje dokumenty, koszt, itp. a chciałbym wszystkie. idzie tak?? proszę o odpowiedź
POZDRAWIAM
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
ok jeśli nie to trudno. a to zna ktoś może jakiś dobry program do tego, tylko żeby nie zamulił kompa??? bo ściągnąłem pakiet vistatransformationpack ale jest do dupy bo muli kompa, mam inny program i ten nie muli kompa ale nie podmienił ikonek. potrzebuje programu co podmieni tylko ikonki. proszę o pomoc.
POZDRO
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
IconPackager --> to ci moze pomoc
programu osobiscie nie znam, wiec nie bardzo iwem jakie ma mozliwosci, ale sprobowac mozesz, bo innego sposobu raczej nie ma (a przynajmniej ja nie slyszalem o takim).
jest jeszcze np stylexp. ktorego zreszta mam. nie zamula, ale zmienia wyglad windy kompleksowo, od kursorow myszy i wygaszaczy, po style + dodanie przezroczystosci.
_________________ "Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum