Nie wierze, że większość ma neta 512 kB/s to jest więcej, niż 4MBit przecież
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
w domu "rodzinnym" 1MBit od Netii w Toruniu miałem przez miech 5 Mbit po przeprowadzce do mieszkania które teraz wynajmuje nie mam nic / korzystam u ciotki z 1MBit'u / ale planuje 1 Mbit lub wyżej - zobaczymy jak będzie mi szła nowa praca
teraz posiadam neostrada 1024kb/s, posiadałem również (256kb/s)multimedia nie polecam zawieszał sie non stop , 1MB DSL z TPsa to łacze miałem jak show była neostrada (512bk/s) było ono od skurczybyka drogie coś kolo 300zł miesięcznie, no i osiedlówkę pierwsze moje łącze zrobione na osiedlu z chłopakami, gdzie braliśmy neta od jeszcze innej firmy, co brała od TPsa. Najlepiej mi pasowało łącze to 1MB (DSL) ale na te co teraz mam od Tpsa neostrada 1024 nie narzekam jest identyczne i za mniejszą cenę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum