Wysłany: 2008-02-13, 16:27
Polecający: Dzięki własnej inteligencji
krzysiek222 napisał/a:
Kael napisał/a:
Zawsze byłem ciekawy prędkości ściągania.
to zależy ile jest osub na necie ale w zlykły dzień film ok. 700MB ściąga mi się w 4 godziny
Ahh nie chce mi się korcić Ciebie za ortografię, ale powiem Ci parę zdań.
Po pierwsze mi film 700MB ściąga się się w ok. 6h, więc jest niemożliwe że masz 2GB/s.
Po drugie to nie zależy tylko od ilości internautów, a od szybkości zapisywania plików na dysku. Przecież nawet jakbyś miał internet światło wodorowy to by ściągało z taką szybkością z jaką twój dysk da radę zapisywać.
_________________ Gość nie odpowiadam na żadne twoje pytania dotyczące mojej osoby. To co jest napisane niech ci wystarczy.
Osoby które ,,załapały plusa (by Sol)" jak i również minusa;
+Sol
+jaro21_89
Ja mam 750 kb/s. działa mi jak 512 kb/s i nie jestem zadowolony ponieważ czasami wcale nie chodzi a czasami tak jakby miał zaparcie w grach mam ping około 1000 nawet jak mam wyłączone wszystkie programy osobiście chyba wolałbym neostrade 1MB albo tego dostawce co ma Star .
Mam neta z firmy Multimo jest neostrada tylko z innej firmy niż TP a szybkość to 1,3 Mb/s podpisałem z nimi umowę już rok temu i jak narazie nie narzekam, a zdecydowałem się z prostych względów, moja rodzina, znajomi i ja głównie urzywa aparatów komurkowych, a TP zmusza mnie do opłacenia abonamentu w wysokości 50zł. plus opłata za internet, jeżeli chciałbym u nich mieć neostradę natomiast firma Multimo daje mi swą usługę przy najniższym abonamencie TP więc skoro nie urzywam telefonu stacjonarnego, po co mam przepłacać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum