ja przez rok mialam iplusa i nie bylam zadowolona, mala predkosc, czesto tracil zasieg a w dodatku za 56Bs placilam 60zl.!! teraz mam radiowke i jestem zadowolona 1giga i place 30zl.i zawsze jest zasieg
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
U mnie to osiedlowo-miejski dostawca internetu: Quarto.pl
teoretycznie z abonamentem 45 zł mam coś między 1MB a 2MB, ale w praktyce dynamicznie przydzielane pasmo z gwarantowanym 1MB, a odgórnie bez limitów na WWW, w dzień p2p ograniczone do 400KB, w nocy (od 22 do 6) bez żadnych limitów. W wakacje transfer na stronach www poniżej 1MB nie spada wcale.
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
jestem Deviantem...
ja sie zastanawiam czy by sobie na tydzien iplusa nie wziac, siedze teraz u ojca w wawie, wiec mam stacjonarke, ale u siebie na wiosce niestety. po tygodniu zawsze moge zwrocic bez zobowiazan, gdyby mi nie podeszlo czy zasiegu nei bylo, czy cokolwiek.
zielono-mi, odpowiedz to trumna a mój internet jest radiowy ok 600-700kb wiec bez rewelacji, ale jak na moje potrzeby wystarczający. zadko sciągam jakies filmy czesciej muzyke i jakies małe programiki(oczywiscie freeware)
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum