Ja się teraz przerzuciłam na laptopa SiemensFujitsu, bo mój stacjonarny jest taki głosny że po pół godziny można zwariować a nie mam czasu wymienić wiatraka który zapewne jest odpowiedzialny za hałasowanie.
Lap ma nizły procek 2000 Mz, 60 Gb dysk, wifi, 512 Mb ramu.
Daje rade
Wysłany: 2007-10-15, 19:05
Polecający: sam trafiłem ;]
Żałuje ze kupilem PC, a mogłem mieć malutkiego laptopa ...-.- Ale :
Procesor: Pentium 4 3 Ghz - szedłem na ilosc, tzn. herzte, i sie nieoplacalo...
Plyta : asus
DySk: 120 Gb - za duzy ;]
Karta graficzna: geforce 6200 128 mb / za mala ;/
Monitor: 19" LCD PHILIPS / w sam raz
2 x naped ( 1 to nagrwarka)
Glosniki: 2.1 modecom / co za shit ;/
OS: windows xp - trzyma mnie tylko przy nim asm i css, linux opensuse - tylko warxing i net ;p
RAM: 1GB kingston + infineon.
ja mam zarombisty komputer zawiesza sie jak sie chce otwozyc chociazby gupia przegladarke XD jak probuje otwozyc na raz wiecej niz 3 pliki to komputer dostaje na leb i pozostaje tylko reset xP czas na nowy
Zakupiony w sierpniu przez tatę komp firmy PC Factory z Vistą ,2 Ghz ,2 GB Ramu ,z internetem 56 k, no i z niezłą kartą graficzną (256 mb chyba) ,a używam go przeważnie do surfowania deviantarcie i poforach ,ściagania dużych ,darmowych gier (nie tylko dużych) ,bo na tym kompie szybciej mi idzie ,niż na tym starym ,który już zdechł .Ogólnie dobrze ,tylko ta qrwa Vista nie chce odpalać emulatorów i gier z dosa ,i nieco z "starego" Windowsika .Dziwnym trafem na viscie i XP trafił się ten sam dziwny problem - nie chce się włączyć PEŁNA WERSJA Roller Coaster Tycoona ,a tymczasem działa demo ,które można tylko wsadzić w 4 litery .
to wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum