Całkiem duża, ciemnoszara obudowa. Typowy wzór Chiefteca - prosty, praktyczny, elegancki, ale nieco staroświecki i niezbyt piękny. W opinii niektórych wręcz brzydki, co moim zdaniem jest grubą przesadą. Z przodu drzwiczki zasłaniające kontrastujący z nią napęd DVD. Leżące obok na podłodze kable. Słychać wyraźny szum wiatraków dopełniany chwilami przez trzeszczenie twardego dysku.
17-calowy monitor LCD. Kolor częściowo srebrny, częściowo biały, stojący na dużej, masywnej stopce, na której pali się niebieskie światełko z narysowanym symbolem wyłącznika.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Procesor: Intel Celeron D 325 (2,53 GHz)
Karta graficzna: Sapphirre Radeon 9200SE 128MB
Ram: 1GB DDR
Dysk twardy: 80GB
Zasilacz: Codegen 300W
Płyta główna: hmmm... jakiś Gigabyte, nie pamiętam
Komp raczej słaby, nowe gry się nawet nie uruchomią (na szczęście kompa nie używam wyłącznie do grania), ale w NFS: Carbon na średnich w rodz. 1024x768 chodzi po 30 fps.
jesli chodzi o mój niesamowity sprzęt, az nie chce go opisywac bo zrobie Wam przykrosc mój niesamowicie szybki procesor 2.4ghz intela jest po prostu nie do opisania... nastepnie mój finezyjny dysk twardy i pojemnosci az 40GB!!! to jest cos niesamowitego! teraz wszyscy zapadniecie sie pod ziemie bo napisze jaką mam karte graficzną Radeon! 9200! se! 128 RAM, lae i tak najlepsze zostawiłem na koniec... mianowicie chodzi o Pamięc RAM 256mb. To jest cudo techniki mające juz chyba z 5 lat
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum