Wysłany: 2008-01-24, 20:15 Jakie znacie edytory tekstu i przeglądarki internetowe? Polecający: www.google.pl
ostatnio zacząłem się interesować przeglądarkami internetowymi i edytorami tekstu. Proszę o pisanie jakichś nazw bo mogą się przydać nie tylko mi ale i wszystkim odwiedzającym.
wiem, że w googlach mi się wyszuka ale chciałem jakieś przeglądarki albo edytory tekstów o których bym wiedział, że są dobre bo jak ostatnio instalowałem sobie te wszystkie przeglądarki i edytory tekstu to mi komp zamulał i dysk sformatowałem.
[ Dodano: 2008-02-15, 19:18 ]
WIEM!!
Edytor tekstu - AMTP
ja kozystam z Opery, bardzo przyjemna przeglądareczka, ale ostatnio preferuje...winampa w nowym jest dołączona przeglądarka, szybka, fajna i muzyczka sobie leci jesli chopdzi o edytor to polecam Word 07
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
oj tam jeden malutki błąd i od razu poprawiają, korzystałem kiedys z Firefox'a i nie poprawiał niektórych błędów. Juz jestem przyzwyczajony do Opery i raczej jej nie zmienie
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum