A ja mam komunikator Tlen. Więcej można poczytać na głównej stronie programu tub tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Komunikator_Tlen.pl
Osobiście lubię nowe rozwiązania techniczne, lecz ostatnio Tlen przeżywa stagnację. Mam nadzieję, że o2.pl coś robi w tym kierunku.
Wysłany: 2008-03-04, 17:39
Polecający: Pan Krzysztof Szatan
Nori napisał/a:
Obecnie uzywam komunikatora Tlen.
Ja również,ale ma on swoje minusy. Po pierwsze,żeby korzystać z protokołu na numerze GG trzeba najpierw zarejestrować sie w systemie tlen.pl. Jak już komunikator się włącza to odpala tlen/GG jednocześnie(w końcu ten sam protokół) a niestety nie da się wybrać tylko jednego z nich(co nie potrzebnie ''przeciąża'' łącze jeśli korzysta sie tylko z nr GG).
Wysłany: 2008-03-04, 18:03
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
C4asteR napisał/a:
Ja również,ale ma on swoje minusy. Po pierwsze,żeby korzystać z protokołu na numerze GG trzeba najpierw zarejestrować sie w systemie tlen.pl. Jak już komunikator się włącza to odpala tlen/GG jednocześnie(w końcu ten sam protokół) a niestety nie da się wybrać tylko jednego z nich(co nie potrzebnie ''przeciąża'' łącze jeśli korzysta sie tylko z nr GG).
A Ty zrobilbys to inaczej? Watpie. W koncu Tlen jest programem dla swojej sieci, korzystanie z GG jest bonusem Ludzie z Tlenu tez chca troche zarobic na reklamach ;p
Ja również, od dawna, i jestem z niego bardzo zadowolona. Mejl i komunikator w jednym, sporo pluginów (w tym Zamykacz, rozwiązujący problem wyskakujących znienacka reklam ;] ), nieskomplikowany w obsłudze i możliwość podczepienia gadu, które działa wówczas jak należy i zwiesza się bardzo rzadko.
Jak zawsze ciągle wierna gg, chociaż nie działa, gdy tylko mocniej zawieje wiatr, bądź spadnie z nieba deszcz, a gdy za oknem szaleje burza to już nie muszę nawet wspominać o tym, że wtedy właśnie moje gg buntuje się na całego. Powinnam zmienić swój komunikator internetowy, ale jakoś mi tam wiele do szczęścia nie brakuje, więc nadal jestem z gg, bez żadnej myśli związanej ze zmianą go na coś innego ;]
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Przyznam się, że oficjalnego GG nie umiem nawet obsługiwać, bo jakieś 4 lata temu, gdy właśnie zacząłem z komunikatorem, zacząłem też eksperymentować z alternatywnymi programami do obsługi tej sieci.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum