używam gg, probowałem przejść na tlena, cóż, może i jest lepszy, ale chodzi tu po tylu latach użytkowania '' słoneczka '' bardziej o kwestie przyzwyczajenia
Wysłany: 2008-03-05, 14:33
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
używam gg, probowałem przejść na tlena, cóż, może i jest lepszy, ale chodzi tu po tylu latach użytkowania '' słoneczka '' bardziej o kwestie przyzwyczajenia
Przeciez GG i Tlen w malo czym sie roznia, jesli idzie o interface.
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
zależy dla kogo, jeśli będę miał chwile wolnego aż spróbuję sie przekonać do tlena, cóż kiedyś nie moglem sie przyzwyczaić do gadu 7, więc z tlenem z czasem też jakoś pojdzie
Wysłany: 2008-03-05, 17:04
Polecający: Pan Krzysztof Szatan
Nori napisał/a:
A Ty zrobilbys to inaczej? Watpie. W koncu Tlen jest programem dla swojej sieci, korzystanie z GG jest bonusem Ludzie z Tlenu tez chca troche zarobic na reklamach ;p
Hmm... GG to najpopularniejszy w polsce komunikator internetowy. Jeśli programiści ''Tlenu'' myśleli by o jego obsłudze,jako o bonusie szybko by ''umrzeli'' . A te całe reklamy i tak da się wyłączyć grzebiąc w katalogu programu .
Nori napisał/a:
Tlen obsluguje protokol gg
Poprawka. Tlen łączy się z serwerem GG za pośrednictwem protokołu ale ten drugi nie należy do GG :-P *.
* Poza tym jest wspólny dla większości komunikatorów.
Dlaczego uzywasz glownie gg, skoro masz Tlen, a Tlen obsluguje protokol gg?
Bo mi nie odpowiada jako komunikator, poza tym - przywiązałam się do padu ^^ do tego moje archiwum już dość rozrośnięte jest, a lubię mieć takie rzeczy w jednym miejscu.
_________________ Dum spiro, spero
"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja"
moje archiwum już dość rozrośnięte jest, a lubię mieć takie rzeczy w jednym miejscu.
xD Kobito - kopiuj, wklej i nadal masz swoje archiwum! ;p
Dojrzewam powoli, aby wreszcie powalczyć ze skajpem i zainstalować sobie w końcu tę zabawkę - jeśli nic nie zepsuję, stanę się szczęśliwą użytkowniczką kolejnego komunikatora. I będę spamić wokalnie, słuchając na przykład wschodniego piejaka xD
Od dawna o Skype myślałem. Niestety fakt mieszkania w akademiku w jednym pokoju z 2 osobami trochę utrudnia to. Szczególnie, że to takie typy, którym dosłownie wszystko przeszkadza.
Dlatego w najbliższym czasie raczej go miał nie będę.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum