Wysłany: 2008-03-26, 20:23
Polecający: wujek Google
według mnie GG to wielkie gów** jest mało rozbudowane i nie ma tam wielu pożytecznych opcji (no może poza radiem). ja korzystam z AQQ i nigdy mnie nie zawiódł AQQ to naprawdę dobry, rozbudowany komunikator.
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
To ja poproszę Denaturat™! Albo jakieś inne wino.
MIałem taki przypadek, że gg mi się wiechało, wyłączało... Jak dla mnie mają kiczowaty program...
Ściągnąłem tlena, zmieniłem skórkę, podmieniłem emotki i mam prawie jak GG...
Przyzwyczaiłem się już i jestem zadowolony!
Kadu, klient GG na Linuxa. Elegancki programik, fajne emotki ma (pingwinki ), nie wiesza się, itepe itede...
Jakbym tak policzył, to mam jeszcze tlena, aqq, msn, icq (ale nie korzystam za często, czasem icq włączę...), pięć e-maili i komórkę na dwa numery kontakt ze mną łatwo złapać
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
Ja miałęm kilka czy kilkanaście komunikatorów - ale w większości nie spęlniały moich oczekiwań - trudna konfiguracja np. Miranda IM czy też pamięciożerne jak ICQ - oryginalny klient. Więc od dawna jestem użytkownikiem AQQ (ten post to nie reklama AQQ) ale do niego też nam dużo zastrzeżeń. Przez jakiś czas bawiłem się w AQQ ver. 2.0 ale to mi za bardzo porzerało moją cenną pamięć RAM więc wywaliłem ta wersję i korzystam z AQQ w wersji 1.4.x. O Tlenie nie wpominam , bo to jest tak pamięciożene i nieintuicyjnę iż szkoda gadać. Jedynie pozostaje alternatywa w postaci komunikatorów opartych na protokole Jabber.
_________________ 1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)
Wysłany: 2008-07-02, 08:20
Testowałam już wiele komunikatorów, ale co z tego, skoro na większości z nich znajomi nie mieli konta Tak więc w standardzie mam oczywiście gg, a do rozmów i przesyłania plików niezawodny Skype - wydaje mi się, że jest najlepszy, a po drugie - to z tego samego powodu, co gg Inne komunikatory nie są mi potrzebne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum