Wysłany: 2006-10-02, 11:20
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja używam Tlena i Gadu Gadu, za lepszy uważam tlen bo ma wiele ciekawszych opcji i moge mieć też skrzynkę meilową, która w moim przypadku jest zapisana w allegro na moim koncie, ale więcej czasu poświęcam gadu gadu.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-10-06, 12:22
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja właśnie zainstalowałem sobie nową wersje gg wraz z radiem i innymi bajerami, jest świetne, ja też go na początku nie lubiałem ale potem sie przyzwyczaiłem i teraz w 80% z niego korzystam, choć uważam nadal że tlen jest ciekawszym komunikatorem, bardziej rozwiniętym.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Obecnie Gaim - komunikator ten obsługuje również inne komunikatory, w tym:
AOL Instant Messenger (przez protokoły OSCAR lub TOC , Gadu-Gadu , ICQ (przez protokół OSCAR), Internet Relay Chat , Jabber (XMPP) , MSN Messenger , Novell Groupwise , OpenNAP,
Yahoo! Messenger , Zephyr, SILC.
Został napisany dla systemów uniksowych, jednak obecnie jest dostępny także w Windows, Linuksie, MacOS, SkyOS i Qtop.Mam też zainstalowane Skype , Kopete ale na razie ich nie skonfigurowałem.
Moim zdaniem pod wzgledem konfigurowalnosci niezaprzeczalnie dominuje Miranda (tysiace pluginow etc...), wystarczy wejsc na strone poswiecona temu komunikatorowi i samemu przekonac sie co tak naprawde oferuje. Swojego czasu uzywalem bodajze ponad 2 lata..swietna rzecz. Pod wzgledem estetycznym i rowniez z ciekawymi opcjami mozna sie spotakc w tlenie (uzywam aktualnie), zastrzezen brak. Na koniec ze wzgledu na prostote, funkcjonalnosc i duza intuicyjnosc oczywiscie gg. Ale wybor jest oczywiscie wasz.
pozdrawiam
H1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum