Wysłany: 2008-01-05, 12:58 Megaclick Polecający: internet
Mam taki problem otóż:
1. Jeśli wpisuję do pola gdzie się wpisuje adres strony. I się wpisze np. Ogame to się pojawia takie coś :
A kiedyś się takie coś nie pojawiało tylko wtedy "kojarzyło" tę stronę i wchodziło na nią
2. Jeśli się wpisze źle stronę np. www.podatrek.pl to się takie coś pojawia:
A chcę żeby to się nie pojawiało tylko żeby się pojawiało (jak to w Mozillach ) Że nie odnaleziono strony
instalowales jakies toolbary/wtyczki/dodatki do ff?
ta strona jest podpisana jako "powered by yahoo! search", wiec to [prawie] napewno wina jakiego toolbara/dodatku/wtyczki. jesli sam nie instalowales to poszperaj czy ci jakis program nie zainstalowal. niejeden bez pytania dogrywa jakies smieci do przegladarki...
_________________ "Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
Tak masz racje to jest toobal Miałem zainstalowany Megaupload Toobal i go odinstalowałem ale on Ciągle jest I te okna sie ciągle pokazują Więc co zrobić??
pewnie jakies smieci zostaly, stad ta strona.
reinstalka przegladarki nie bedzie konieczna (chyba). tylko wyczysc rejest ze wszystkich wposow i dane przegladarki. powinno pomoc. a jesli nie... to zaisntaluj na nowo. zakladki mozna wyeksportowac do pliku.
_________________ "Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum