jak dla mnie bit comet to wypas, tylko na nim moge osiagnac całą prędkość ściagania na jaką pozwala mi moje łącze jak narazie ściągnołem nim już około 150giga i jestem happy
no właśnie ja też nie mam zewnętrznego ip i dlatego jestem dumny z bit comety;p normalnie transfer w innych programach nie przekraczal mi 5 KB a tu idzie po 400 bylem mile zaskoczony jak go sprawdzalem:)
Do pobierania filmow, gier itp. uzywam Azureusa albo BitCometa. Jesli chodzi o muzyke to najlepszy jak narazie jest SoulSeek. SS jest rowniez swietny do pojedynczych plikow muzycznych
Jak dla mnie to tylko eMule... w swojej peer'owej karierze korzystałem z Kazy, BitLorda, DC++, Donkey'a, iMesh'a... i jak dla mnie to eMule sprawdza się najlepiej... mało syfu, mało fake'ów i nawet szybko sie zasysa...
a to jest do zasysania torrentow tylko nie wlasne j opcji szukaj i strasznie zamula system ale sam nim ciagne torrenty bo nie znalazlm leprzej alternatywy a p2p uzywam emule i kazaalite bo nie ma spy ware jak zwykla kazaa
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Korzystam z eMule + mody, dzięki którym można różne rzeczy wyczyniać.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Tylko BearShare - żaden inny program mi go nie zastąpi
8) popieram w całej rozciągłości. Mam DSL na kilka osób 512 kB/s. Tylko i wyłącznie na BearShare jestem przy wielu źródłach zdolny do ściągania ze stała prędkością 200 kB/s.
Na eMule prędkości oscylowały mi w okolicach 10 kB/s.
Ale naturalnie nie ściągam filmów, ani muzyki, bo to piractwo B)
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum