Ja kiedyś ściągnąłem jakiś polski program P2P - nie pamiętam nazwy - i już w samej instalce siedział wirus. Co do BearShare - gdy nie miałem ochrony antywirusowej robaki bardzo szybko dobierały się do komputera.
Co do for muzycznych, to też z nich korzystam. Niektóre są naprawdę niezłe.
_________________ Tonight I'm nothing
It doesn't matter where I've been
Delay of reaction is
The unseen movie of this life.
Zbieracz Puszek, to ja ponowię prośbę fazi`ego - podaj jakiś adres
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Ja szukam industrial z elementami metalu i muzyki elektronicznej.
Może znajdę na tych dwóch pierwszych forach co nieco.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Do muzyki do polece DC++. Najlepsza muza na hubie Volkenmord
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Ja również używam Bearshare i według mnie jest on jednym z lepszych, większość rzeczy tutaj znajdziesz. Ale to nie jest koniec. Od niedawna używam jeszcze dwóch programików. Chodzi o Shareaze która rewelacją nie jest, a traktuję ją jako dodatek. Również mam polski program p2p o nazwie God. Aby móc go używać trzeba aktywować smsem wysokości 3 zł i choć jak na razie wielu plików nie znajdziesz, to rozwija się on w błyskawicznym tempie i nie żałuję tego smsa. Używałem także Edonkey, ale tak wolno pobierał, że go usunąłem. Niestety w mojej sieci nie można używać ani DC++, ani programów z sieci Torrent które są chyba najlepsze.
Z konkretniejszej muzyki tam nic nie ściagniesz.
To juz lepszy soulseek.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Ja osobiscie odradzam uzywania Kazzy bo to jest (...) dosc ze mozesz sciganac nie to co chcesz to wiecej tam wirusow i zainfekowanych plikow niz czegos pozytecznego. Pozatym sama kaza jakies tam trojany instaluje. Te wszystkie przerobki Kazzy to tez lipa bo kozysta z tych samych zasobow.
Osiolki itp. to dla mnie prawie to samo i jakos mi sie to niepodoba.
Polecam DC++ (czyli Direct Contet ++) zarabisty program jest tam niemal wszystko i tam udostepnic musimy np. 10 GB by wejsc do czyjegos huma i mamy dostep do komputerow z ktorych tez udostepnili. I ladnie przegladamy ich zasoby. I wchodzimy do katalogow z muzyka innych i tam mamy ladnie zespoly cale albumy itp. Wszystko pieknie latwo i transfery jak dobrze umiesz sie rozeznac sa maksymalne. I co najwazniejsze NIGDY niesciagnalem czegos czego niechcialem. Dla mnie to jest najlepszy program i tylko z tego kozystam
Tjaaa...sama używałam KaZaa i wiem co to za ból... używam DC ++, Bearshare i Emule Plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum