Ja osobiscie odradzam uzywania Kazzy bo to jest (...) dosc ze mozesz sciganac nie to co chcesz to wiecej tam wirusow i zainfekowanych plikow niz czegos pozytecznego. Pozatym sama kaza jakies tam trojany instaluje. Te wszystkie przerobki Kazzy to tez lipa bo kozysta z tych samych zasobow.
Osiolki itp. to dla mnie prawie to samo i jakos mi sie to niepodoba.
Polecam DC++ (czyli Direct Contet ++) zarabisty program jest tam niemal wszystko i tam udostepnic musimy np. 10 GB by wejsc do czyjegos huma i mamy dostep do komputerow z ktorych tez udostepnili. I ladnie przegladamy ich zasoby. I wchodzimy do katalogow z muzyka innych i tam mamy ladnie zespoly cale albumy itp. Wszystko pieknie latwo i transfery jak dobrze umiesz sie rozeznac sa maksymalne. I co najwazniejsze NIGDY niesciagnalem czegos czego niechcialem. Dla mnie to jest najlepszy program i tylko z tego kozystam
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
ja juz tez kazy nie uzywam... totalne gow... tez uzywam DC++:P transfer ok 80 kb/s itp:) chociaz czasami mialem tak ze film okazal sie inny niz jego nazwa... ale to zadko... tylko ze na DC++ jest malo gier... jesli juz sa to po postu ktos udostepnil zainstalowana gre... dlatego do gier uzywam emule. tam sa obrazy prawie kazdej gry
W takim razie albo nie macie pojęcia o ściągnaniu albo nie macie firewalla. Po za tym żeby ściągać osiołkiem to trzeba umieć, a nie ściągać wszystko po kolei.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
ja ostatnio zaczolem korzystac z bitComet. program obslugujacy torenty. fajnie bo na stronie www.Torrent.net.pl mozna sobie przejsc jakie sa rzeczy do pobrania a potem zasysasz:)
nie lubie emule... za wolne transfery, i za dlugie kolejki... ale fakt faktem ze latwo tam zdobyc swoj plik ktorego sie szuka. nie trzeba sie meczyc z podpinaniem do hubow jak na DC++.
E tam znowu kolejki. Z łączem 1024Kb/s to nie jest problem.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum