Mam problem. Probowałem usunąć linuxa i niewiem jak to zrobić. Po moich trudach teraz komp wogole się nie włancza tylko zatrzymuje się przy włanczaniu na komunikacie "Verifing DMI Bool Data". Chciałbym sformatować dysk na system plików Fat32 bądz NTFS. Jak to zrobić..proszę pomóżcie mi! Z dziękuję.
Musisz usunac i stworzyc od nowa partycje, ewentualnie sforamtowac je jakims innym programem niz FDISK, moze byc instalator XP lub jakis Partition Magic.
Wysłany: 2006-08-25, 19:22
Polecający: Sam dotarłem...
Wchodzi jeszcze opcja aby dostac sie do edytora w dosie....
Najlepiej jakbys mial instalke od Win98SE badz tez dyskietke startowa od tego systemu....mzoe byc nawet 95.
Jak uruchomisz kompa przez ta dyskietke badz bezposrednio z płyty Win98 bedizesz mial dostep do edytora dosa. Gdzie bedziesz mogl uruchomic fdisk'a.
Nie potrzebnie usuwałes Linuxa. Najlepszy system.
Windows to gowno jakich mało!
_________________ "the music you believe in is important...
invent your traditions....
equate machines with funkiness...
keep it as fresh as you fucking like....
there is no future......"
Nic z tego nie wykrywa go, jest tak jakby reszta dysku wogole nie istniala....
Rozbuduj, bo z tego wynika maslo maslane. Tak jak napisala Star, uzycye programu Partition Magic powinno pomuc. Jeasli on czegos nie widzi to wyglada to tak jak by dysk byl uszkodzony. Njalepiej zainstaluj Partition Magic i zrub screena jak wyglada podzial dysku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum