Wysłany: 2007-05-01, 20:59 problem z kamerką internetową
Zakupiłem kamere internetową Creative Live! cam Video IM... Po jej zainstalowaniu, podczas którego nie było żadnych problemów, przy próbie zarejestrowania obrazu lub nawet zrobienia zdjęcia, następuje zrestartowanie systemu i to za każdym razem. Nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc
Sprawdź w zarządzaniu sprzętem w (PPM > Mój Komputer >> Właściwości >> Zakładka.... yyy...nie pamiętam >>> Przycisk "Zarządzanie sprzętem" )
Sprawdź tam, czy nie masz jakiś wykrzykników tam, jak tak, to spróbuj zainstalować te wadliwe urządzenia jeszcze raz, a całkiem możliwe, że także kamerka nie będzie dobrze rozpoznawana.
Próbowałeś pobrać najnowsze sterowniki ze strony producenta ?
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Tak, mam ją podłączoną przez USB. Mam ściągnięte wszystkie aktualne sterowniki ze strony producenta.... Menadżer urządzeń nie wykazuje jakichkolwiek prtoblemów ze sprzętem.... Czy to możliwe aby kamerka była wadliwa?
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum