Wysłany: 2006-10-17, 18:41 Problem z otwieraniem folderów!
Witam! Więc...problemem jest to ze nie mogę otworzyć folderu! Kiedy kliknę 2 razy na jakikolwiek folder z plikami otwiera mi się on w winampie bawłem się trochę ustawieniami w opcje folderów/typy plików/ folder plików/zaawansowane i co widzę? Skojarzenie pliku z Winampem! powinno byc chyba "open" ale jak to dodać?! bo trzeba skojarzyc z jakąś konkretną aplikacją:/ Wszystko wygląda tak -
w opcjach folderow powinienes miec cos takiego jak "Folder" i "Folder Plików". Po kliknieciu w zaawansowane dla "folder" usun wszystkie inne opcje poza "explore" i "open", a w "Folder Plików" zostaw tylko "find" i powinno byc ok.
Problem w tym że nie mogę niczego usunąć! na kompie u brata w tym oknie "opcje folderów" jest identycznie jak u mnie ale wszystko gra! Kiedy chce otworzyć folder po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na "otwórz" wyskakuje zapytanie jakim programem mam to otworzyć:/ uciążliwe...:/ moze trzeba zmienic ustawienia gdzieś indziej?
wiesz jezeli masz wlaczone przywracanie systemu i pamietasz mniej wiecej kiedy twoj brat sie balil to po prostu cofnij go o jeden dzien wczesniej przed zepsuciem ^^
albo odinstaluj winap'a i ustwa tak jak powinno byc
a jezeli to nie pomoze to chyba zostanie format
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum