A mi sie wydaje ze twoj monitor nie moze wyswietli tej gry w rozdzielczosci w jakiej jest standardowo ustawiona.
Wiesz, mialem kiedys gre The Thing, chodzila bez problemu, az ktoregos dnia sie odpalala, ale obraz byl czarny i nic. Nie pomogla reinstalka sterow, nawet format nic nie zdzialal. Do dzisiaj nie wiem czemu ta gra nie chodzi.
Siara: jak masz duze ikony to klikasz na pulpicie prawy przyciskiem myszy, wybierasz 'wlasciwosci' . Jak Ci sie otworzy okno to na gorze jest zakladka 'zaawansowane', po jej wybraniu tam mozesz wybrac rozdzielczosc, ustaw 1280x1024 i powinno wygladac lepiej.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
moze nie da sie w grze ale moze w jakis ustawieniach. mozesz to znalezc w miejscu gdzie zainstalowales gre. I racja moze byc tak ze monitor nie wyswietla danej rozdzielczosci.
Jesli masz Xp to mozesz we wlaściwosciach poszukac opcji uruchamiania programu w rozdzielczosci chyba 640x480. może to pomoże.
moze nie da sie w grze ale moze w jakis ustawieniach. mozesz to znalezc w miejscu gdzie zainstalowales gre. I racja moze byc tak ze monitor nie wyswietla danej rozdzielczosci.
Jesli masz Xp to mozesz we wlaściwosciach poszukac opcji uruchamiania programu w rozdzielczosci chyba 640x480. może to pomoże.
To jest newbie, to mu nic nie mowi ;p
Ale kazdy z nas kiedys taki byl
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Z tego co wyczytalem na zagranicznych forach, to po prostu w grze jest ustawiona za wysoka rozdzielczosc / odswiezanie ekranu i monitor sobie z tym nie radzi. Skoro nie jestes zaawansowanym userem to odradzam modyfikacje w plikach gry. Zobacz czy w folderze z gra jest plik o nazwie 'config' , 'settings' lub podobnej.
Wiesz, najlepiej bedzie jak sciagne ta gra i sie osobiscie pobawie Zajmie to kilka dni, bo obecnie nie mam dysku w kompie
dobrze by było dzienki.. może zbyt na komputerach sie nieznam lecz w tej grze mam najwienkszy poziom wsrod pokakow i 18 miejsce swiatowe i niechce tego tytolu stacic...
Mam na CD Berry Linux, do siedzenia na necie wystarcza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum