IE 6.0 .. sam nie wiem dlaczego : ) chyba z wygody..
no i wbudowana w Symbiana OS 8.1 a przeglądarka internetowa - z racji ambicji bycia non-stop on-line bez konieczności szarpania za soba wciąż laptopa..
W Firefoksie wykryto ostatnio kilka błędów, Opera jak na razie jest odrobinę bezpieczniejsza. Ale nie ma co się bać tych błędów, niech drżą ci, którzy chodzą po stronach XXX. Wybierz to, co ci bardziej odpowiada, możesz też tak jak ja używać dwóch naraz
Wysłany: 2006-11-11, 12:52
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
W Firefoksie wykryto ostatnio kilka błędów, Opera jak na razie jest odrobinę bezpieczniejsza. Ale nie ma co się bać tych błędów, niech drżą ci, którzy chodzą po stronach XXX. Wybierz to, co ci bardziej odpowiada, możesz też tak jak ja używać dwóch naraz
Czyli Firefoxa normalnie, a Opery do XXX? Dobre ;p
Czas sobie Opere zalatwic ;p
IE, Opera, FIREFOX. Najczęściej firefox bo opera często się zawiesza przy oglądaniu filmików, IE jest wg mnie niefunkcjonalny, firefox jest świetna tyle, że ma za duże przyciski: cofania, dalej, odświeżania, zatrzymywania wczytywania strony i przechodzenia do strony startowej ale w trybie pełnoekranowym są akurat.
ja używam Mozilli... co do IE- okropny, mam ogromny uraz do tej przeglądarki blee
Opery używałam przez jakiś czas, ale wróciłam do firefoxa..... chyba z przyzwyczajenia.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2008-01-26, 12:49
Polecający: wujek Google
Ja używam Firefoxa 2.0 Najlepsze jest w nim to, że jest bezpieczny (przez IE ciągle dostawałam jakieś komunikaty o wirusach- teraz cisza). I oczywiście Adblock plus, bez którego już nie mogę żyć
_________________ Żyj tak , żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum