Firefox wymiata.
Kiedyś tata mojego kolegi zapytany przez syna czemu woli operę od Firefoxa/IE odpowiedział:
- Ahh, no widzisz synu, Opera ma ładniejszą nazwę od jakiego eksplorera czy fajerefoxa.
Pozdro dla wszystkich tatusiów korzystających z Opery
Od zawsze siedziałem na IE i nie ciągnie mnie do zmian, bo w zupełności mi wystarcza. Obecnie wersja IE 7 ... Opery czasem używam, ale tylko jak sciągam coś z warezów
- Ahh, no widzisz synu, Opera ma ładniejszą nazwę od jakiego eksplorera czy fajerefoxa.
Jak nie wie dlaczego Opera jest lepsza, to nawet nazwa może go przekonać.
Przesiadłam się na Operę już parę miesięcy temu, obecnie dla mnie jest najlepszą i najwygodniejszą przeglądarką. Ale FF dalej mam zainstalowanego, czasem się przydaje, aczkolwiek bardzo rzadko ;p
Przesiadłem się na Operę, kiedy FF nie pierwszy raz zaczął się dziwnie zachowywać, a ja miałem już dość. Przez ostatnie parę miesięcy Opera nie sprawiała żadnych problemów.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Ja używam Firefoxa ponieważ uważam ją za najlepszą, najbezpieczniejszą i najszybszą. Ma całą game świetnch dodatków jak np AdblockPlus do blokowania wyskakujących reklam czy DownloadHelper dzięki której można ściągnąc praktycznie wszystko ze stron internetowych.
FIREFOX FOREVER AND EVER !
Jest to stabilna, niezawodna i mocno poprawiona (w wersji 3.0) przeglądarka. Czego chcieć więcej? Po za tym często korzystam z różnorakich dystrybucji Linuxa więc nie chce mi się tracić czasu na instalacje innej "machinki"...
Próbowałem i muszę przyznać że Chrome jest szybsze od Firefoxa, blokuje lepiej wyskakujące okna niż FF.
Wady - ponieważ jest to bardzo młoda przeglądarka (niecałe 2 tygodnie), posiada wiele jeszcze błędów. Za FF także przemawia potężna ilość dostępnych wtyczek, czego w Chrome mi osobiście brakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum