Emule jak sama nazwa wskazuje muli kompa
Bearshare to porarzka w h** wirusów.
Ares jest spoko , najlepsze je to że jeszcze nieścianiętego pliku skrót morzna usłyszeć.
dc++ dość szybko ciągnie , lekko skąplikowany.
więcej niewypisywałem wypisałem najbardziej znane.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Wsumie nic lecz mój kolega niemógł sę z tym poradzić (może to dlatego że niezna angielskiego , a miał angielską wersje) Na takim łączu najlepiej sciągać bezpośrednio z autoryzowanych dobrych stron. Zaufaj mi szybciej będzie niz z programu (niezawsze ale czasami).
piszesz ze bardzo wolno Ci sciaga - bardzo wolno to znaczy ile?? przy laczu 128kb/s maksymalna predkosc jaka mozesz osiagnac to 16kB/s. wiecej z tego lacza nie wyciszniesz. a jesli chodzi o program to do pojedynczych utworow dobry jest bearshare a do calych albumow dobre sa torrenty.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
to jest tak przeciez ze nie ma idealnego programu do wszystkiego, jesli czegos nie mozna odnalezc jesdnym programem to nalezy poszukac innym, najlepiej poprostu zobaczyc czy interesujaca Cie muzyka jest w zasobach danego progsa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum