Powinna być mozliwość zaznaczenie większej ilości wypowiedzi
Ja używam Windowsa XP Pro, albo jakiegoś Linuksa (SuSE, Ubuntu).
Najlepszy był jak narazie dla mnie SuSE, a testowałem: RedHat, Fedora, Ubuntu, SuSE. Chcę spróbować jeszcze Debian, FreeBSD
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Jestem użytkownikem Linuxa.Mój pierwszy to Mandrake 6.1 , który zainstalowałem pierwszy raz w grudniu 1999r.Obecnie używam Mandirva , Aurox, Fedora i Slackware.Z Windowsa również - jest mi potrzebny do kosztorysów budowlanych.
[ Dodano: 2006-01-19, 22:27 ]
Cytat:
Chcę spróbować jeszcze Debian, FreeBSD
Ubuntu i Kubuntu są odmianą Debiana.Testowałem te systemy.
Jeśli nigdy nie instalowałeś FreeBSD to na początek proponuję PC-BSD.
linux. Konkretnie ubuntu. nie znam się na tym specjalnie dobrze, bardziej to był naciesk mojego brata... Ale na tyle się przestawiłam na linuksa, że teraz jak mam w ręce windowsa, to po pięciu minutach zacyznam się denerwować T_T
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
a ja mam XPka, na Linuksa się w końcu nie doczekałam a miałam mieć..
i w sumie zgadzam się z żartem, jakoby twórcy WinXP mówili: jeśli coś ma być ch**owe, to niech przynajmniej ładnie wygląda..
ale się przyzwyczaiłam ;]
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
Uzywam Windowsa XP Proffesional, nie wiem jakoś bardziej mi pasi
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Wysłany: 2006-03-10, 08:59
orginalny łindołs xD fajnie masz.. ja caly czas sam siedze wiedz nie mam problemow co prawda mam pro a moja mamusia tylko czasem jak chce mi przelew na konto zrobic to wtedy wchodzi xD
a widzisz moi siedza co jakis czaas i krezataja ale glownie ja korzystama orginal to wiesz zawsze jakies profity od microsofta np jak do nich dzwonisz 2 razy na msc to ci przysylaja plytki
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Wysłany: 2006-03-10, 18:48
Polecający: baba jaga ;P
Ej musze sie wam pochwalic wykrylo mi ze mam piracka wersje windy xPP chyba sobie zgram linuxa na plytki i jebne sobie linuxem same plusy, a jeden najwiekszy przedewszystkim matki gry nie beda na nim dzialac ^^ przynjamniej mam nadzieje =.='
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum