Był Windows 98, później było jego uaktualnienie SE zdaje się nazywało. Później był Win Milenium (nie wspominam źle). Jednak wróciłem do Win 98, bo był dla mojego sprzętu optymalny. Połasiłem się na Win XP i już przy nim zostałem, bo jednak jest najbardziej stabilny (ile razy zawieszał mi komp przy Win 98!), ale ma jak na mój sprzęcik spore wymagania.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Używam Windows XP (niestety), ale bardzo chciałbym śmigać na Linuxie. Niestety musiałbym posprzątać u sibie na kompie, a to jest trudne.
Póki co załączam zrzut mojego pulpitu:
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Na zrzut pulpitu jest inny temat
Jesli linux- proponuję Ubuntu lub suse... a jesli lubisz wygląd suse a wolisz jednakże ubuntu... kubuntu w takim wypadku byłoby najlepsze
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Kiedyś, gdy nie miałem internetu używałem Linuxa i nadal chciałbym go używać, ale za żadne skarby nie mogę na nim skonfigurować internetu. Zainstalowałem sterowniki do karty sieciowej - sieć niby działa, ale na strony nie chce wchodzić. Tak więc postanowiłem zainstalować Windowsa XP. Kiedyś, jak będę miał czas, prawdopodobnie znowu zainstaluję Linuxa i pobawię się z nim trochę, ale na razie jakoś nie mam ochoty, ani też wspomnianego czasu
_________________ Tonight I'm nothing
It doesn't matter where I've been
Delay of reaction is
The unseen movie of this life.
Jesli linux- proponuję Ubuntu lub suse... a jesli lubisz wygląd suse a wolisz jednakże ubuntu... kubuntu w takim wypadku byłoby najlepsze
Ubuntu - testowałem kiedyś i było świetne. Zamówiłem sobie nawet oryginalne płytki - i mam kilka kompletów.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum