_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Chodzi znacznie lepiej do Windowsa. Fakt faktem - są z nim problemy na początku, ale potem wszystko idealnie wychodzi
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Wysłany: 2006-05-22, 22:23
jeśli chodzi o mnie to mi pasuje WINDOWS MEDIA CENTER EDITION ma wiele ciekawych opcji, ulepszony graficznie od Xp i co najważniejsze ma spoko rozbudowany odtwarzacz multimedialny co mi sie najbardziej podoba:D
_________________ zdobyć świata szczyt.....POLSKA!!!!!
Z tym bym sie kłucił !!
Linux nie ma tak bogatego oprogramowania, ale także swoje perełki !
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
Polecam dla starszych komputerów windows 3.11 z łatką z 1995 roku. ( ostatnią ) , niczym się nie rózni od wina 98 a jest bardzo szybki, i chodzą na nim programy potrzebujące np NT
Kiedys widizałem takie 3.11 w muzeum był. Sam korzystam z XP ale wacham się na Linuxem, słyszałem że troche cieżko się z nim bawi ;/ Ale jak będę miał czas i oprogramowanie to spróbuję :d
_________________ Zalecenie dla userów którzy się masturbują albo zadaja głupie pytania na ten temat.
3.11 się nie różni od 98?
Mam gdzieś jeszcze 3.11 na kilku dyskietkach jakby ktoś chciał
Pamiętam te czasy ale raczej nie używałem Widowsa 3.11, wtedy rządził DOS + Dos Commander. Dopiero Win95 zrobił rewolucje.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
A ja mam gdzieś jeszcze Windows 3.1 (bez drugiego 1 na końcu), to jest dopiero wypas ;]. I te programy na nim - Microsoft Word 2.0 np. Aż się łezka w oku kręci...
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum