Jesli ktos chce to moze sobie pobrac z tej strony:LINK program o nazwie VoipStunt. Bez sciemniania, mozna dzwonic na stacionarne i to za darmo!! Ja mam z nim problem bo mi sie cos rozlacza;/, ale moj kumpel dzwoni z niego normalnie. Program ma ograniczenia. Mozna rozmawiac chyba przez 5 minut i trzeba sie rejestrowac. Ale no problem;D W oknie rejestracji wpierniczamy jakies haslo, email klikamy ok i mozna dzwonic dalej;D Mysle, ze warto skorzystac. Aby dzwonic (po rejestracji) trzeba tylko na poczatku wpisac +48(numer kierunkowy)np. ja mieszkam w Lublinie wiec daje +4881-no i dalej numer;p A jeszcze aby sie zarejestrowac to odpalamy ten program>klikamy na file>i tu bedzie Logon as New User:)
Faktycznie fajny bajer a jak dokladnie jest z tymi 5 min? po 5 min sie rozlacza czy jak ? I mozna nastepny raz dzwonic od razu ?
No kumpel cos mi wspominal, ze teraz chyba mozna 5 czy nawet 10 minut rozmawiac a po tym czasie program normalnie cie rozlacza i trzeba sie ponownie zarejestrowac czyli wpisac byle co i mozna rozmawiac dalej;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum