Wysłany: 2007-07-28, 14:39 WINDOWS VISTA Polecający: kumpel
Hejka!!!
Mam problem z moim systemem Windows Vista... Otóż gdy go zainstalowałem to po 30 dniach pokazał mi sie komunikat, ze muszę zaaktywować go... a wiec ściągnąłem inny cd-key z internetu ale żaden nie chciał wejść... posiadam wersje ULTIMATE!!! I mam do was moi drodzy prośbę!!! Jak byście posiadali keya do Visty to proszę WAS napiszcie mi w tym temacie albo na maila: domino230593@o2.pl... będę bardzo wdzięczny i być może, jak będzie okazja, sie odwdzięczę!!! Z góry dziękuje...
PS... Narazie mam xp ale poszukuje keya do visty by była na stale...
Każdy z systemów od win xp i wyższych wymaga w przeciągu 30 dni od pełnego uruchomienia, aktywacji za pomocą protokołu UDP (TCPIP/UDP) lub poprzez kontakt z centrum aktywacji microsoft.
Kontakt do infolinii znajduje się na stronie.
Nikt nie poda Ci swojego klucza, ze względu na to, ze jego legalny produkt, będzie uznany przez microsoft jako kradziony - po zarejestrowaniu podanego klucza przez Ciebie.
Tak więc kup sobie legala.
_________________ Podaruj dzieciom uśmiech, a mężczyznom rozum...
Ale mi nie chodzi żeby ktoś podawał mi swój oryginalny klucz... przecież wiadomo ze wszyscy użytkownicy Windows nie są tak uczciwi żeby mieli oni wszyscy legala.. ponad polowa ma pirata... I na pewno zdarza sie ze jakaś tam część ludzi posiada ten sam key... chodzi mi tylko o to by nie mieć visty na 30 dni...
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
Wysłany: 2007-08-16, 03:37
Polecający: google it!
hej lysy120 !
a probowales juz moze
VMCB9-FDRV6-6CDQM-RV23K-RP8F7
albo
R8G6T-YBCXF-R29PG-9VFY3-FR9JB
albo
YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8
a jak nie pojdzie z tymi to daj znac bo jest tego troche to moze cos podpasuje, no ale to chyba raczej bedziemy sie musieli zlapac na gg zeby forum nadal ladnie wygladalo
Niewiem czemu ale przeczytalem na naplecie xD
Poza tym koles nie ma orginalnego. Ja na Twoim miejscu bym zainstalowal xp jesli chcesz costac przy OS Micro$oft. Vista zostala wydana za szybko i ma duuuuzo dziur.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum