Czy moglby mi ktos wytlumaczyc jaka jest najleszpa metoda, i czy dalbym rade to zrobic samemu (no z pomoca mamy ).
Albo cos takiego tylko troche wlosow chicalbym zostawic normalnych na grzywce, po bokach ogolic (albo nie), zeby to wygladalo na taka szope
wyglada mi to na dready które po prostu nie widziały szydelka przed długi czas : ) mam coś podobnego na głowie jesli hcodzi o kształt dreadów nie szydelkuje ich po całości i no sa takie poskecane ze tak powiem : ) wiec zrob sobie normalnie dready szydelkiem badz w rekach, a koncowki zostaw nie zaokragla : )
Wiesz brat scinaj wczoraj dzis wlosy i sie welna pobawilem jego wlosami. Te dredy co mi wyszlo wygladaly bardzo ciekawie
Ale na sobie troche sie boje, moglabys mi troche to wylumaczyc? Bede bardzo wdzieczny.
[ Dodano: 2008-02-28, 00:06 ]
Juz nie trzeba nic tlumaczyc...
W sobote ide zrobic dredy, ale narazie tylko z tuly glowy, takie dwa albo i trzy przy karku.
Moje wlosy maja tam 29 cm, jak myslicie jakie dlugie wyszly by z teog wlosy?
Pozatym slyszalem ze mozna jakos doczepic stuczne (prawdziwe?) wlosy i je przedluzyc?
W zależności od tego jak będą robione i od tego, jakie masz włosy, licz, że skrócą się o jakąś 1/3, ew. 1/2.
Pewnie, że można przedłużyć - syntetykami albo naturalnymi.
dready !! tak jest róbcie sobie wszyscy dready!!! Ja nie moge , czy wy nie zdjacie sobie z tego sprawy że to już nie jest orginalne??!!! Teraz nie wiem róbcie se afro , ale dready odpuście to już przeżytek...
dready !! tak jest róbcie sobie wszyscy dready!!! Ja nie moge , czy wy nie zdjacie sobie z tego sprawy że to już nie jest orginalne??!!! Teraz nie wiem róbcie se afro , ale dready odpuście to już przeżytek...
jeżeli według ciebie dready robi się po to, żeby było modnie to .... ech bez komentarza.
po prostu ręce opadają po kolana. -.-'
nie no, ja wymiękam....
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
To w sumie racja ale niektórzy wyrażają siebie przez sztukę a i własny wygląd można przemienić w sztukę, a nieraz wygląd po prostu podkreśla naszą osobowość tak ja myślę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum