Wysłany: 2006-02-08, 15:53 co zrobić by dredy były cieńsze ????
Bardzo niedawno zrobiłam sobie dredy ale nie wyszło tak dokladnie jak chcialam. Są troche za grube i chciałabym żeby byly cieńsze. czy ktos wie jak to zrobic????
jesli zrobiłas niedawno to poczekaj troche, zbiją sie i bedą ciensze, a jesli nie zawsze mozna je porozcinać lub tez obiciąć, poczekać i zrobić nowe ciensze ale ja myśle ze jednak grube dready są fajne
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Jak masz nowe to masz nie zbite - jedno to ze z czasem sie zbiją i beda ciensze - druga sprawa mozesz im pomoc w tym czesto szydełkując jak masz je zaraz po zrobieniu i slabo zbite to smialo o polowe mozesz je poprzez czeste szydełkowe 'odchudzic'. Fakt ze jak masz juz po zrobieniu dosc zbite i powiedzmy masz je grubosci 2cm to nie odchudzisz je do 3mm
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
no jasne ze porozcinać, da sie tak zrobić, tylko nie zaraz po zrobieniu, to nie było śmieszne ani troche własnie czesto szydełkować tylko nie za czesto bo włosy sie łamią i pózniej wypadają
AngJ napisał/a:
ale porozcinac nozyczkami ?
jasne tylko musisz mieć odrosty wieksze
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Dzieki za rady
ale i tak starzy mnie straszą że mi je obetną bo im sie nie podobają:/
jak bede miala złe oceny to mi zetna i bede chłopczykiem
także niezaciekawie...........
ale pozyjemy zobaczymy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum