Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

zwierzak 

Wysłany: 2006-08-05, 19:27   czy da sie cos zrobic?

Sluchajcie mianowicie mam taki problem. Zrobilem dredy niedawno tzn 3 dni temu. dziewczyna ktora mi to robila zaplotla juz kilkanascie glowek wiec niechodzi tu o jakosc dredow ale o ich ilosc. mi sie podobaly grube wiec o takie poprosilem jednak wyszlo ich tylko 20 na mojej glowie. jak patrze na niektore fotki to widze ze ludzie maja podobna grubosc do mojej a maja ich wiecej. da sie cos teraz zrobic aby zwiekszysc ilosc dredow tak conajmniej o 10 tzn po 5 na kazdej stronie glowy? czy juz raczej po frytkach. aha jakie sa sposoby na pogrubienie dreda? prosze o szybka odpowiedz!

banana  

Wysłany: 2006-08-05, 23:32   

Rozczesz je, jak sa jeszcze swieze i idz do kogos innego niech Ci poządnie zrobi. Mialam tak samo jak Ty, ale chodze juz z tym rok i nic sie zrobic nie da :zdegustowany:

robim dredy.
Poznań-Leszno-Wro.

bądź też dalej..

gg:4890245

flh_fm  

Wysłany: 2006-08-06, 12:28   

banana napisał/a:
Rozczesz je, jak sa jeszcze swieze i idz do kogos innego niech Ci poządnie zrobi. Mialam tak samo jak Ty, ale chodze juz z tym rok i nic sie zrobic nie da :zdegustowany:

nieprawda ze sie nie da. tez mozesz rozczesac i zrobic nowe.

banana  

Wysłany: 2006-08-06, 16:06   

ta, tyle to wiem.

robim dredy.
Poznań-Leszno-Wro.

bądź też dalej..

flh_fm  

Wysłany: 2006-08-06, 21:22   

i w czym problem?

banana  

Wysłany: 2006-08-06, 22:07   

ja problemu nie mam, kolega zwiarzak twierdzi ze takowy ma.
mhm :luka:

robim dredy.
Poznań-Leszno-Wro.

bądź też dalej..

flh_fm  

Wysłany: 2006-08-07, 10:42   

nie o to mi chodzi. najpierw piszesz ze nie mozesz juz rozczesac [co jest nieprawda] a potem piszesz ze wiesz iz mozesz. wiec nie rozumiem.

Don_Satanos  

Wysłany: 2006-08-18, 15:14   

Hahahahaha, dobry żart:))) podaj przepis na"rozczesanie rocznego dreda". Czekam z nicierpliwością...

flh_fm  

Wysłany: 2006-08-18, 15:49   

n o r m a l n i e . rozczesuje sie z trudem ale sie da. i rozczesywalam nawet kilkuletnie dredy osob ktore czesto dlubaly w nich szydlem.
oczywiscie od pewnego momentu, przewaznie od ramion bo dalej jak sa juz dlugo to nie da sie.

bierzesz odzywke w spray'u i rozwalasz korzen a nastepnie koncem grzebienia lub szydlem rozgrzebujesz/rozczesujesz. jak nie wiesz to sie nie odzywaj.

Don_Satanos  

Wysłany: 2006-08-19, 18:13   

Dzięki za oświecenie:) ale tak, czy inaczej dreda trzeba opierdzielić w pewnym momencie i nie da się raz zrobionego "odrobić" i zrobić raz jeszcze:P więc rację miał kto?? no, oczywiście Don_Satanos:))) Jak zawsze.. No prawie..
A może znasz odpowiedź na ten problem:
Miałem trzy grube dredy, zrobione"na odpier..l", bo już mi się nie chciało dłubać. Zrobiły się pod nimi straszne poduszki, okropne wręcz. Na dodatek dredy się zrosły, z braku szacunku zapewne:) Zrobiłem z nimi tak: rozcialem, wisiały na 1/4 grubości, ścisąłem, zszydełkowałem, i już jest o wiele lepiej, ale wciąż nieidealnie. Co dalej??

flh_fm  

Wysłany: 2006-08-19, 18:48   

Don_Satanos napisał/a:
Dzięki za oświecenie:) ale tak, czy inaczej dreda trzeba opierdzielić w pewnym momencie i nie da się raz zrobionego "odrobić" i zrobić raz jeszcze:P więc rację miał kto?? no, oczywiście Don_Satanos:))) Jak zawsze.. No prawie..

nie miales racji, kochanie, wiec sie nie ciesz. mozesz po rozczesaniu zrobic ponownie :)
no ale ten temat uwazam za zakonczony.

Don_Satanos napisał/a:
A może znasz odpowiedź na ten problem:
Miałem trzy grube dredy, zrobione"na odpier..l", bo już mi się nie chciało dłubać. Zrobiły się pod nimi straszne poduszki, okropne wręcz. Na dodatek dredy się zrosły, z braku szacunku zapewne:) Zrobiłem z nimi tak: rozcialem, wisiały na 1/4 grubości, ścisąłem, zszydełkowałem, i już jest o wiele lepiej, ale wciąż nieidealnie. Co dalej??

szczerze mowiac to nie za bardzo kumam w czym rzecz. z tego co mi sie wydaje to zle rozciales, jesli tak bardzo korzenie rozwaliles. mozesz je pogrubiac [ale to czasochlonne] przy korzeniu gdy tworzy sie odrost. innego wyjascia nie widze. chyba ze cos pozniej wymysle.

Odpowiedz do tematu