Jasne, że tak W związku z tym, że post musi mieć coanjmniej 5 słów, coś jeszcze Ci powiem Wg. mnie im sztywniejsze włosy, tym lepiej sie dredy robią Ale z włosów 6cm nie będą za ładne. Poczekaj jeszcze troche aż podrosną.
Nie No Co Ty nie chce dredów z 6cm włosów, chodziło mi tylko o To że mam teraz 6 cm i są bardzo sztywne Dredki chce sobie zrobić jak będę miał tak koło 15 cm, a Ty jakie masz długie ?
Wysłany: 2006-08-21, 11:00
Polecający: dzieki sobie
jak bylam mala to mialam wlosy bardzo krecone i jasny blad teraz sa lekko falowane i ciemny blad ale od slonca jasnieja i mam jasne na gorze w srodku brozowe a na koncu czarne (kiedys farbnelam caly lep ale koncowki tylko zostaly) w tym tygodniu robie dredy, jeszcze nei wiem u kogo ale robie potem dam foto:)
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Wysłany: 2006-08-21, 21:59
ja mam wlosy krecone kolo 12cm planuje dredy a o blad dredach to poprostu marze a konkretnie to bialych... heh matrix reaktywacja mnie zainspirowal do bialych heh
Wysłany: 2006-08-23, 10:13
Polecający: dzieki sobie
oj! spojrzmy na sprawe jasno i prosto: dredy ogolnie sa odjechane, nie wazne czy rozowe(nie no moze przesadzilam ) czy blad, sa fajne i tyle na blad tez
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum