Witam
Mam dwa pytanie:
1. Planuje zapuścić sobie włosy tak mniej więcej do ok 15cm i zrboić dredy, bo chciałym mieć krótkie, czy opłaca się to wogole robić czy lepiej poczekać i zrobić na dłuższych włosach, a i mam bardzooo gęste włosy
2. Męcze się jeszcze troche z rodzicami ale czuje że niedługo pękną Mama nawet powiedziała że jeden nienormalny się przyda w rodzinie ale co moge im jeszcze powiedzieć pozatym że to moje życie i że oni nie będą mieli tego na głowie
Z góry dzięki za odpowiedz POZDRO
Mam jeszcze takie pytanie czy krótkie dredy aby były w pozycji pionowej na głowie, chodzi mi o dredy długości 4-5 cm, trzeba wykonywać jeszcze jakieś osobne "operacje" czy one tak samoistnie ?
Czy lepiej robić na krótkich czy na długich? A to zależy od gustu, mi na krótkich się nie podobają, bo sterczą, ja wolę takie przyklepane
Co do rodziców. Ja tam tylko matkę poinformowałam i nawet kasę na mnie wyłożyła, po moich długich proszeniach stwierdziła, że włosy nie noga odrosną
Jeżeli chodzi o rodziców to przekonywałam tylko moją mame... po jakimś czasie się zgodziła pod warunkiem że sama sobie zapłace za robocizne... ojciec był nieco wkurzony siostra się do mnie nie przyznawała ale luuuz. W końcu wszystko się ułożyło A jeżeli chodzi o długość włosów mnie się podobają długie, chociaż żeby były do ramion Jak się troche dready ponosi to potem chce się je przedłużać, wiem to po sobie
1/2 Tematu Nieaktualna ZGODZILI SIĘ
Teraz Szukam Tylko DreadMakera który zrobi i pokaże jak dokręcać, bo ostatnio widziałem kolesia co nie dokręcał i też ma krótkie i wygląda Tragikokomedycznie....a ja właśnie boje się że będę tak wyglądał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum