Mam taki problem. Zamierzam sobie 'dopiąć' czyjes dredy, niemam kasy na salony, ani nawet na jakies amatorskie dokrecanie za 100zl czy cos takiego. Prosze wytlumaczycie mi dokladnie jak ma wygladac dokrecenie dredow do wlosow dlugosci 7cm.
Albo moze wiecie gdzie jest infa na ten temat w sieci, ja nieznalazlem :?
"Rozwalasz końcówkę dredowi do którego chcesz doczepić następnie dołączasz tamtego dreda ( też nie może być zakończony) i szydłujesz aż zrobi się twarde :grin: proste i sprawdzone na wielu głowach:p a i trzeba uważać i często szydełkować na zgięciu bo jak się zrobi miekki to może odpaść:p" byoffieca
Wysłany: 2006-05-16, 21:03
musisz mieć około 9 cm... choć mój kumpel ma 2 cm i ostatnio mi pokazywał jak robi sobie dreada na głowie podobno robi sobie równiez na nogach.. to zalezy od dreadmakera
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Też niedawno miałem 2 cm Teraz mam jakieś 11-12-13 (zależy gdzie:) )...Włosy rosną średnio 1-1,5 cm/miesiąc, więc sobie oblicz...
Miłego i szczęśliwego czekania:)
qrwa zomaleee gdyby wszystkie loodziska takie byly jak tutaj na forum to bylby wyyypas ZAJEBISTE dzieki dla Rhorvald i Fantasmagoria... PEACE&RESPECT 4U!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum