Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

kasiaxD 

Wysłany: 2007-09-17, 16:22   "doszywanie" dredów..HELP!!

a wiec... mam dosc dziwne pytanie<tak mi sie wydaje:P> moje dredy maja długos ok. 20 cm.. a chce miec dłuższe.. pewna dziewczyna dała mi swoje dredy<które obcieła> i moja kumpela wpadła na pomysł aby jej dredy<tej dziewczyny> przyszyc do moich... lecz boje sie ze dostane jakiejs choroby lub cos innego<niektórzy mi mowili o czyms takim> co o tym myslicie... czy moge sobie doszyc kogos dredy do swojich..?? napiszcie cos...prosze...;) zgóry dziekuje:*

rafi1004  

Wysłany: 2007-09-17, 16:26   

mi sie wydaje ( bo nie mam dredów ) ze nie powinnaś przyjmować tej propozycji ale to zalezy od ciebie
pozdro :)

ash 

Wysłany: 2007-09-17, 16:35   

jako iż sama doszywam dredy (sobie i innym ) radziłabym zrobić tak - jednego z tych dredów które otrzymałeś przetnij, zobacz jak wyglada w środku, czy jest łupież lub inne paskudztwa, i ogólnie w jakiej jest kondycji (bo jeśli jest totalnie sfilcowany i b. zniszczony w środku to odpadnie Ci b. szybko po doszyciu) . Jeśli nie ma żadnych żyjątek i ogólny jego stan jest zadowalający to umyj je dokładnie szamponem a najlepiej jakimś mydłem antybakteryjnym i doszyj :) chociaż zasadniczo nie polecam doszywania dredów od obcych osób, ale jeśli koleżankę znasz w miare dobrze i wiesz czy dbała o swoje dredziki tudzież czy nie ma problemów skórno-głowowych to myślę że możesz zaryzykować :)

pozdr

sekkmet  

Wysłany: 2007-09-17, 18:22   

zyjątka raczej są przy skórze głowy a nie na samych dredach, poza tym jeśli by miały wszy to i tak byś już je miała na sobie - nie musisz je przymocowywać do głowy, żeby przeskoczyły na ciebie - więc jesli nei masz do teraz to nie będziesz miała ;)

co do przecinania dredow i brudu - brud bedzie tym bardziej jesli kolezanka miala już długo dredy, rozetniesz dreda i będzie biały pył - brud, kurz, mydełko, szampon etc...

co do samego pomyslu doczepiania -wiele osób to robi zarówno naturalnymi jak i syntetykami, jesli nie jestes pewna tych co masz to polecam syntetyczne - są lżejsze i nie trzeba ich sprawdzać ;)

moniatychy  

Wysłany: 2007-09-17, 19:29   

Sama miałam doczepione dredy kolezanki i powiem ze nie widze w tym nic dziwnegoo:)
a jesli chodzi o syntetyki to osobicie nie polecam

sekkmet  

Wysłany: 2007-09-17, 21:06   

dlaczego nie polecasz dredow syntetycznych?

kasiaxD 

Wysłany: 2007-09-18, 20:41   

a więc rozwałiłam jednego dreda zeby zobaczyc jak wyglada w sródku...i jest na nim troszke łupieżu.. :| ale nie duzoo... :] wiec nieweim juz co robic...czy doszywac czy nie... troszke sie boje<ale sama niewiem czego:P> niektóre kumpele mówia ze to okropne nosic kogos włosy :kwasny: ... a wy co byscie zrobili?? prosze o odpowiedzi,... z góry thx:*:*

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-09-18, 20:52   

osobiście w ogóle nie jestem zwolenniczką przedłużania i wolę poczekać, aż mi moje własne urosną, ale jeśli dready są w porządku, a Ty chcesz swoje przedłużyć, to nie widzę problemu
kasiaxD napisał/a:
niektóre kumpele mówia ze to okropne nosic kogos włosy :kwasny:
one je będą nosić czy Ty? zdecyduj sama, co sądzisz o doczepianiu cudzych włosów, a jeśli dojdziesz do wniosku, że będziesz się z tym jednak niekomfortowo czuła zrób tak jak pisze sekkmet i przedłuż syntetykami

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

ash 

Wysłany: 2007-09-20, 21:10   

umyj i doszyj :) ja mam kilka cudzych dredów na głowie, nie narzekam :)

Danielala  

Wysłany: 2007-09-21, 20:20   

hmmmm, a weicie, ze mój znajomy miał dredy i wplótł sobie siersc własnego psa (bleee) po dwóch latach znudziły mu się dredy i je sciął i sprzedał na allegro, więc teraz ktoś nosi na swojej głowie włosy jakiegoś kundla.....

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-09-23, 22:57   

Danielala napisał/a:
hmmmm, a weicie, ze mój znajomy miał dredy i wplótł sobie siersc własnego psa (bleee) po dwóch latach znudziły mu się dredy i je sciął i sprzedał na allegro, więc teraz ktoś nosi na swojej głowie włosy jakiegoś kundla.....

takie sa uroki kupowania uzywanych dredow;)

DREDY - WARKOCZYKI - CORNROWS

Zeszpecony  

Wysłany: 2007-09-24, 10:44   
   Polecający: google.pl

O nie!
Aż się boję pomyśleć skąd jeszcze ludzie pozyskują surowiec na reperację dredów :>

tetrahydrocannabinol 

Wysłany: 2008-01-27, 23:00   

Teraz w sobote bede doczepiac dredy...ale moje..stare...i boje sie ze odpadną mi...:| :zalamany:

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-01-30, 19:16   
   Polecający: google

Cytat:
umyj i doszyj :) ja mam kilka cudzych dredów na głowie, nie narzekam :)

tez kiedys mialam cudze i nie narzekałam ale juz zostaje tylko przy swoich : ) mi tez mówili ze to ochydne nosic czyjeś włosy ale jakoś mnie to nie ruszało : )

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

Karczoch  

Wysłany: 2008-02-05, 00:15   

ale, spoko! moim zdaniem jeżeli dziewczynę dobrze znasz i wiesz jak dreadki traktowała to czemu nie? :)

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

Odpowiedz do tematu