Każde z nas tworzy sobie własne idee. Zioło jest miłe przez pewien czas potem to tylko dziury w mózgu
Palę faje biernie, pewnie każde z was miało tak że cwaniak z petem stał koło was....
Zioło kiedyś parę razy, teraz patrze się jak inni palą wybór indywidualny
jeżeli chodzi o zioło to... nie paliłam, pewnie kiedyś spróbuję, a zdania jeżeli chodzi o legalizację nie mam. przeczytałam zbyt fajny artykuł o amfie[ale bynajmniej nie chodzi o to, że amfa jest kul super i extra], żeby być całkowicie na nie ^^
wychodzę z założenia, że jeżeli palić maryśkę to tylko z kimś, kto jej palił nie będzie, coby mnie pilnował, bo nie wiadomo co może mi do głowy przyjść.
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
a co, teraz nie możesz, dopiero jak się dready ma to się tyle pali?
o.O
eee.. to jest tzw. żart
tłumacząc jest to aluzja do tego ze jak sie ma dredy to trzeba palić.. więc ja bede 3g kopcił
DODATKOWO do tematu;
czemu wy sie dziwicie że tak są dredziarze postrzegani ? przecie dredy najbardziej zostały "wypromowane" na Jamajce gdzie jest ruch Rastafari w którym dredy mają znaczenie symboliczne - ważne dla Jamajczyków. A jak chyba każdy wie na Jamajce jest bardzo zielono... i to nie przypadkowo gdyż ruch Rastafari cechuje sie nietypową ceremonią - omawiania problemów życiowych przy popalaniu marihuany.
oczywiście nie oznacza to że dredziaż musi palić, tak samo polak i rusek nie musi pić alkoholu. Rastafarianie palili więc sie takie zdanie wyrobiło.. ale i tak dredziaże zawyżają zieloną średnią palaczy/niepalących (patrz np. ankieta wyżej)
Oj nie ma tam wielu opcji:) np. gumę lub głupa i wiele innych takich. Widać też że 2 osoby paliły trzcinę i apeluje do nich niech podzielą się wrażeniami;]
sa fajki wodne (typu shisha) do ktorych jest taka galaretka owocowa(takie lepkie ja na to mowie galaretka)!Dokladnego skladu nie znam ale bardzo dobre!Jak nie pale fajek,papierosow,marii to to czasem se jarne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum