Wysłany: 2007-07-01, 17:44 dready , brud i ganja...
jak obalic mit ze nie kazdy dreadziarz jest rastafarianinem i palai ganije... moji niektorzy koledzy uwazaja ze mam dready tylko i wylcznie z tego powodu
no ale fajnie wygadam i to jest wazne
wiec co sadzicie jak duzy zwiazek maja ze soba dready i marichuanaaa xD ????
Wysłany: 2007-07-01, 17:56
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Cytat:
wiec co sadzicie jak duzy zwiazek maja ze soba dready i marichuanaaa xD ????
Hmm nie zgadzam sie z tym ... Niektorzy maja juz takie wyobrazenie bo jak zobaczyli raz Boba to juz mysla ze jak kazdy ja ma to jest rastuchem i pali zielsko :d hehe Nie martw sie innymi :) Pozdro i buzka .
hehe mogles jeszcze w tej sondzie napisac Co palisz ?! odp. GŁupa heeh )
Błędne myślenie. Dredy były zanim pojawili się pierwsi rastafarianie. I to chyba Bob namieszał. Dredy bardzo często kojarzone są z gotykiem, chociaż nie wiem czemu. Co do indyjskich przypraw.. Pali kto chce, nie ma podziału "jestem rasta - ziele dla mnie. Ty nie jesteś, więc wypier.."
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Masz dredy, to nie tylko jesteś rasta, mnie jeszcze biorą za metala i nie wiadomo co jeszcze a o palenia ziola to mnie już nawet nie posądzaja... wszyscy są o tym świecie przekonani.. ostatnio więksozsc sąsiadow stwordzilo, iz na imprezie u "hipisowskich metali" mieli pol kilo ziola i caly asortyment taniego wina.. tylko po cuż komu takie historie wymyślac...
ja mam dredy ale nic nie pale jakoś to nie dla mnie.I rasta też ze mnie marny jakoś mnie ich ideologia nie przekonuje,a dredlocki mam bo zawsze mi się podobały
Wysłany: 2007-07-02, 07:38
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Nie przejmowac sie takimi gadaniami ludzmi ... Maja bledne myslenie i to ich sprawa Domyslam sie ze was to denerwuje ale po co ?! Mnie tez sie czepiali jak przebilam jezyk czy nosilam szeorkie spodnie ... Ee tam Walic takich :0
Na to wyglada ze ja jak pale zioło to teraz powinnam zrobic sobie dredy !? Hahaah głupota. Pozdrawiam was :*
zaznaczyłem w ankiecie że pale zielone ,ale szlugi też ,TereFere mam dopiero 15 lat a już jebany nałóg ,choć kiedy chcę moge przestać ale obracam się w towarzystwie gdzie szlugi są zawsze pod dostatkiem więc nie mam problemów z kupnem ,a bak troszki dużo kosztuje jak na mnie ,ale daje rade
Wysłany: 2007-07-04, 10:48
yyy... nie pasuje mi jedna rzecz... kazdy mowi ze nie pali ziola (prawie) a 5 osob zaznaczylo ze pali wiec wniosek z tego taki ze niechcecie sie przyznac oficjalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum